Ne otpisujte stare kuhinjske ormariće, napravite od njih kutak za doručak koji ćete obožavati!

Pretvorite svoje stare kuhinjske ormariće u udoban kutak za doručak uz ovu neverovatnu TikTok ideju...

Ne bacajte svoje stare kuhinjske ormare - pretvorite ih u kutak za doručak kao što je to učinila Melisa Vuds. Naime, ona je na svom TikTok profilu podelila zanimljivu ideju za ponovno korišćenje starih kuhinjskih elemenata koju možete i vi isprobati ukoliko ste uradi - sam entuzijasta sa dosta slobodnog vremena.

Dakle, ako ste usred renoviranja kuhinje i spremate se da bacite svoje stare kuhinjske ormariće u kontejner, stanite i dobro razmislite. Možda ćete moći da ih ponovo upotrebite da biste stvorili super udoban prostor za uživanje u jutarnjoj kafi. Baš kao što je i Melisa to uradila sa svojim gornjim kuhinjskim ormarićima koje je ionako planirala da zameni kada je krenula u renoviranje svog doma.

@welcome2thewoods What I’ve accomplished so far in the lake house renovation…bathroom coming up! #lakehouse #homerenovation #diyrenovation #femalediy #femalediyers #diywomenrock #diywoman #girlswhobuild #femalecarpenter #homeremodeling #houserenovations ♬ original sound - Melissa Woods - DIY & Design

U ovom videu, Melisa detaljno opisuje napredak koji je postigla u kući. Većinu glavnog renoviranja sama radi, uključujući postavljanje greda od veštačkog drveta na zasvođeni plafon dnevne sobe. No, ono što je nas posebno oduševilo jeste način na koji je ova kreativna žena iskoristila stare ormariće iz svoje kuhinje koja je sada dobila potpuno novi izgled.

Da budemo precizniji, ona je obnovila sve gornje ormariće koji su bili manjih dimenzija u prelepu klupu za doručak u obliku slova L. Uzela je kraće ormariće koji su se nalazili iznad velikih gornjih delova, uklonila ukrasne obloge, izbrusila ih i napravila podlogu za sedenje. Uz malo merenja, preciznog sečenja i mašte, lako biste mogli da isečete svoje gornje ormariće pune veličine na visinu koja bi funkcionisala kao udoban kutak u kuhinji.

Dakle, pre nego što se rešite tih ormarića, razmislite o tome da ih pretvorite u nešto novo i korisno za vaš novi prostor. Možda imate skriveni dragulj u rukama, a da toga niste ni svesni!

@welcome2thewoods bet you didn't see that coming 😉 #tiktokdiy #girlswhodiy #girlswhobuild #bench #benchbuild #banquette #upcycle #womenpower #girlpower #diygirl #fypシ ♬ original sound - Melissa Woods - DIY & Design

Povezane teme

12.05.2024 Ideje

5 ideja za odlaganje stvari u malim stanovima

Uz malo kreativnosti i pametnih rešenja za odlaganje, možete pretvoriti svoj kompaktni životni prostor u funkcionalnu i organizovanu oazu.

09.05.2024 Ideje

Super jednostavna ideja za novi izgled kuhinjskih ormarića

Fantastičan i pristupačan način da unesete lični pečat u svoju kuhinju jeste dodavanje boje ili uzorka na unutrašnjost ormara sa staklenim vratima, jer su oni uvek vidljivi. Dok fa...

06.05.2024 Ideje

Napravite sami prelepe sveće od pomorandžine kore

Jednostavna i kreativna uradi sam ideja uz pomoću koje možete sami napraviti prelep mirišljavi ukras u svom domu

03.05.2024 Ideje

Uskršnja šećerna jaja

Peekaboo šećerna jaja, koja su u nekim delovima sveta deo uskršnje tradicije, izgledaju impresivno, a veoma ih lako možete i sami napraviti...

01.05.2024 Ideje

5 najboljih ideja za uskršnje cvetne aranžmane

Od vedrih cvetova do nežnih latica, odabir savršene boje za vaše uskršnje cvetne aranžmane može postaviti ton za radosnu i veselu atmosferu.

29.04.2024 Ideje

Uradi sam uskršnja korpica na 3 načina

U uskršnjoj korpici svaka sitnica nosi svoju priču, od ručno oslikanih jaja do medenih kolačića, svežeg voća i cveća koje donosi proleće.

27.04.2024 Ideje

Značaj uskršnjeg venca u vašem domu: tradicija, simbolika i kreativne ideje

Ukrašen živopisnim cvetovima, zelenilom i uskršnjim dekoracijama, uskršnji venac služi kao vizuelna centralna tačka koja dočekuje goste i postavlja ton za svečane proslave.

24.04.2024 Ideje

Kako odabrati savršenu boju fuge za pločice?

Prava fuga ne samo da značajno doprinosi vašoj odabranoj šemi pločica, već je i odgovorna za stvaranje kohezivne privlačne jedinice unutar kupatila odnosno kuhinje.

23.04.2024 Ideje

Ofarbajte uskršnja jaja pirinčem

Tokom godina, ljudi su osmislili mnoge metode za farbanje, a mi vam ovog puta pokazujemo kako da ofarbate jaja uz pomoć priniča i boje za hranu.

18.04.2024 Ideje

Kako da izbelite jaja pre uskršnjeg farbanja

Otkrivamo vam trik koji je uvek uspešan, a sasvim jednostavan. Iako se prema tradiciji uskršnja jaja farbaju crvenom bojom, u današnje vreme, to ne mora uvek biti slučaj. Jaja farb...

15.04.2024 Ideje

5 zabavnih načina za farbanje Uskršnjih jaja koje definitivno treba isprobati ovog proleća

Farbanje uskršnjih jaja jedna je od najpoznatijih i najdražih tradicija među Srbima. Ova tradicija traje već vekovima i predstavlja simbol obnove i novog života. Proces farbanja ja...