NAPRAVITE SVOJU KROJAČKU LUTKU

Svi znamo da je najbolja ona haljina koja odgovara vašem telu savršeno, kao da je šivena po vašoj meri, ali nije je tako lako sašiti...

Bilo bi sjajno kada bi svaka žena mogla sebi da priušti da joj odeću kroji njen privatni krojač koji najbolje zna njene mere,  ali mi ne živimo u savršenom svetu, nažalost.

Šta ako bismo mogli imati krojačku lutku prema našim merama? Pogledajte ovaj tutorijal o tome kako da napravite krojačku lutku prema sopstvenom obliku tela i vašim merama.

Šta vam je potrebno :

Makaze
Komadići sunđera iz jastuka
Metalna osnova
2-3 rolne lepljive trake
Komad kartona
Majica
Prehrambena folija (za vrat)

Izaberite majicu srednje dužine i obucite je, a zatim foliju omotajte oko vrata (kao što je prikazano na slici).

Zamolite prijatelja da vam pomogne u pakovanju vaše siluete lepljivom trakom. Prvo traka ide ispod vaših grudi (uverite se da je dovoljno čvrsto). Zatim između grudi kao što je prikazano na slici. Nastavite sa obmotavanjem trake. Pažljivo skinite deo prehrambene folije koja pokriva vrat. Završite prvi deo kada dobije efekat nove, "Traka majice".

Samolopeljivu traku ravnomerno zalepite od struka do kraja linije majice i uradite to čvrsto! Makazama isecite rez na leđima, a zatim koristite traku ponovo da se rešite reza.

Popunite formu komadićima sunđera iz jastuka ili malim ostacima tkanina. Završite svoj rad lepljenjem figure na metalnoj osnovi, i vaša krojačka lutka je spremna za upotrebu sa bilo kojim projektom šivenja.

Povezane teme