Najbolje ideje za konzolne stolove jesenjeg stila

Gotovo svi posedujemo konzolni sto u nekom prostoru, možda ulaznom delu, spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili negde drugde...

Jesen se bliži, što samo znači da je pravo vreme za stilizovanje konzolnog stola kako bi je što bolje dočekali. Opalo lišće, šišarke, lažni i pravi jesenji dekor, kukuruz, orasi i sve moguće udobne karakteristike nalik udobnim ćebadima i jastucima, predstavljaju samo jedan deo koji možete koristiti ovom prilikom.

Bundeve

Ne postoji ništa tradicionalnije za kreiranje jesenjeg dekora od bundeva, tako da upotreba ovih plodova na konzolnim stočićima, može ih stilizovati potpuno prido i nevezano sa dekorativnim stilom koji posedujete. Možete se opredeliti za prave ili veštačke bundeve, njihovo dekorisanje i prskanje sprejom, ali takođe, možete sve ostaviti tako kako jeste. Postavite svoje bundeve u činiju, na poslužavnik, u korpu ili direktno na sto, a moguće je čak postaviti ove plodove u viseći položaj iznad stola, kako biste dodatno istakli vaš dekorativni stil.

Kombinujte bundeve sa klipovima kukuruza, šišarkama, opalim lišćem i različitim prirodnim i veštačkim voćem i povrćem. Dodajte nekoliko ćebadi i štampanih jastuka u korpe radi udobnijeg izgleda, postavite drvo za ogrev unutar metalne kofe ili košare. Ukoliko se radi o retro konzolnom stolu, postavite nekoliko porcelanskih figurina ili različitih šik aksesoara, a kada se radi o modernim konzolama, održavajte stvari što jednostavnijim i nemojte isticati previše detalja.

Lišće i biljke

Lišće i suvi plodovi biljaka predstavljaju još jedan tip prirodnog dekora, koji je veoma popularan tokom jeseni. Nabavite nešto pravog ili veštačkog opalog, suvog lišća, kako biste dodali boju i sezonsku lepotu svom domu. Aranžirajte svoje dekorativne elemente u korpama, vazama, saksijama, postavite ih na sto i kreirajte vence od njih. Takođe, možete se opredeliti za teksturni zeleni materijal, osušen ili u prirodnoj formi, do dodavanjem belih detalja dostižete šik izgled. Kombinovanje suvih prorodnih plodova nalik kraspediji i pamuku, sa belim bundevama i dobićete stilsku jesenju konzolu.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme