Kreativne ideje za izradu elegantnih polica za obuću

Ako pitate osobe ženskog pola, reći će vam da cipela nikad ne može da bude previše.

I zaista zašto ne uživati u tom malom zadovoljstvu koje dolazi u obliku para (ili dvadesetak) omiljenih cipela. Međutim da sve one ne bi predstavljale problem, potrebno je da budete samo malo kreativni, i da stvorite zanimljive police za sve njih. Budući da klasične police i ormarići za obuću često dolaze u monotonom varijantama i po svojim dimenzijama se ne uklapaju u prostor kojim raspolažete, naša današnja tema bi vam mogla biti interesantna. Reč je o DIY projektu izrade polica za obuću.

Ukoliko vašim životnim prostorom vlada industrijski stil, bakarne cevi mogu da budu savršen materijal za izradu vrlo modernih i zanimljivih polica. Bakarni cevovodi kao držači cipela, su vrlo jednostavan projekat za koji vam neće trebati mnogo veštine. Plutajući efekat koji u prostoru stvaraju ove police je onaj koji će oplemeniti vaš enterijer. Takođe dodatna prednost ovih polica je u tome što su i više nego jednostavne za održavanje i čišćenje.

Osim toga kombinacijom metalnih cevi i mermera možete da stvorite vrlo upečatljive i izdržljive police. Ova vrsta polica deluje vrlo elegantno i uklapa se u veći broj stilova uređenja savremenih domova. S druge strane ako u vašem ormaru sa garderobom ima malo mesta, i tamo se može smestiti nekoliko pari vaših omiljenih cipela, a vaš je zadatak izrada minimalističke police sa LED osvetljenjem u pozadini.

Na kraju krajeva zašto vašu omiljenu obuću ne biste učinili vidom dekora vašeg enterijera. Zgodna drvena polica na zidu, može vam poslužiti za njihovo izlaganje, oslobađajući vas nereda u hodniku i pružajući vašim omiljenim cipelama pažnju kakvu zaslužuju. Zavirite u našu galeriju i otkrijte još mnogo interesanstnih ideja.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme