Kreativne i korisne police od paleta za vaš dom

Savremenom prostoru za život uvek dobro dođe osveženje u vidu nove police.

Prostor za odlaganje najrazličitijih stvari uvek je korisno rešenje, a našu današnju temu posvećujemo zidnim i podnim policama koje sami možete napraviti. U tu svrhu trebaće vam palete. Kako se ispostavilo palete su vrlo praktične za dizajn šireg spektra stvari u enterijeru. On njih vrlo lako možete da napravite zgodnu garnituru za sedenje na vašem tremu, konzolu za hodnik, radni sto za vašu kućnu kancelariju, ali i najrazličitiju gomilu polica. Ova vrsta polica unosi u prostor rustični osećaj bilo da vašim enterijerom vlada boho, rustični, vintage, farmhouse ili shabby chic stil, one su i više nego dobrodošle.

ZIDNE POLICE

Kreiranje zidnih polica od paleta predstavlja vrlo jednostavan projekat. Bilo da vam je potrebna polica u hodniku, kupatilu, dnevnoj sobi ili negde drugo u vašem domu, potrebno je samo da je prilagodite prostoru sa kojim raspolažete i pričvrstite je za zid. Zgodne zakačaljke su svakako nešto što će vam biti od koristi, ako na njima planirate da kačice šolje za kafu, posude sa začinima, metalne kofe sa svećem, kape, šešire, kišobrane i sl. Svakako ove police mogu da posluže i za prikaz vaših umetničkih dela i skulptura, kao i dragih uspomena sa putovanja. Osim toga ako vam nedostaje prostora za odlaganje vinskih flaša i čaša, polica od paleta je savršeno mesto za njih.

SAMOSTOJEĆE POLICE

Ako imate dovoljno prostora na podu možete da kreirate i samostojeće police od paleta koje će vam širom kuće biti od velike koristi. U kupatilu mogu da posluže za držanje peškira i kozmetike, u kuhinji kao mesta za odlaganje konzervi i kutija sa hranom, u hodniku kao mesto za obuću i na brojnim drugim mestima. Na vama je da li ćete ih ostaviti u njihovom izvornom obliku ili ih prefarbati nekom smelom bojom poput bele.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme