Kako odabrati savršenu boju fuge za pločice?

Koju boju fuge treba da izaberete za svoje pločice i da li je to baš toliko važna stavka kada je opremanje enterijera u pitanju?

O da, prava fuga ne samo da značajno doprinosi vašoj odabranoj šemi pločica, već je i odgovorna za stvaranje kohezivne privlačne jedinice unutar kupatila odnosno kuhinje. Zapravo, biranje novih pločica za vašu kuhinju, kupatilo ili bilo koji drugi prostor može biti prilično uzbudljivo, ali ne treba zaboraviti ni na ostale, propratne detalje kao što je biranje adekvatne mase za fugovanje keramičkih pločica.

Lako je zaokupiti se gledanjem uzoraka pločica i raznih boja, materijala i uzoraka koji će imati veliki uticaj u vašem domu. Ali ono što se često zanemaruje ili umanjuje jeste izbor boje za fugovanje. A to ne bi trebalo da bude tako, jer kao što smo rekli na samom početku, upravo boja vaše fuge može pločice načiniti blistavijim ili totalno pokvariti njihov izgled.

Boja fuge može da stvori različite kontrastne efekte ili da se vizuelno stopi sa okolinom. Da bismo vam pomogli da odaberete pravu boju za fugovanje za vašu šemu pločica, evo nekoliko omiljenih izgleda koje biste možda želeli da razmotrite, zajedno sa nekim opštim savetima za skoro svaki scenario postavljanja pločica na koji možete naići.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme