Kako dekorisati enterijer za Uskrs

Uskrs je najradosniji hriščanski praznik, pa vas sigurno veseli sezonsko dekorisanje doma povodom ovog divnog praznika.

Od dekoracije stola koja uključuje stolnjake, servise za ručavanje, pa do cvetnih aranžmana, venčiča, i girlanda priredite svom domu pravu festivalsku atmosferu. Jaja su sastavno obeležje Uskrsa, a sa malo truda i unikatnih ideja mogu da postanu autentična i neobična. Postoje mnogobrojni video turorijali koji će vas naučiti kako da postnaete majstor u dekorisanju umetničkih jaja.

Kada su u pitanju stolnjaci i dekor za sto, odaberite motive sa zečevima, pilićima i poljskim cvećem. Isto važi i za servise za ručavanje i čaše. Obavezno za decu koja dolaze u posetu, napunite providnu činiju bombonama ili čokoladama u obliku jaja-klinci će biti oduševljeni.

Možete odabrati i drvce ili brezove grančice na koje ćete okačiti već gotova kupovna jaja od stiropora u nekoj zanimljivoj boji ili dezenu. Kada su u pitanju večnčići za vrata neka sadrže poljsko cveće i jaja u pastelnim tonovima. Na raspolaanju vam je bezbroj stilova.

Dajte sve od sebe da vaš dom zrači pozitivnom i prijatnom amosferom, koja će oduševiti ukućane i goste koji će vam tokom praznčnih dana dolaziti u posetu. Pogledajte našu galeriju fotografija i pronađite inspiraciju.

N.V.T.

Izvor: Country Living

Povezane teme