Kada je soba mala - rešenje je krevet na sprat

Nedavno se krenulo u školu, a vi možda baš ovih dana razmišljate kako da pronađete najbolje rešenje da u malu sobu svog školarca smestite sve što mu treba...

Krevet, pisaći sto, police, orman... Kako sve to smestiti u tako malu prostoriju? Mi vam nudimo rešenje...

Ukoliko želite da dizajnirate nov krevet za vašu decu ili tinejdžere, ali ste ograničeni sa prostorom onda je loft-krevet, odnosno krevet na sprat sa radnim stolom u podnožju, savršeno rešenje! Sve ove stavke su veoma važne, zato što spajaju najbitnije elemente koji treba da se nalaze u sobi jednog deteta - spavaći deo, radna površina, mesto za odlaganje stvari.

Prvo, trebalo bi da pogledate raspored prostorije, jer postoje brojne opcije u zavisnosti od samog prostora. Ako se fokusirate na ono što leži ispod kreveta, onda ćete videti da ste u mogućnosti da izaberete krevete koji imaju sto, odnosno oblast za učenje, dok drugi uključuju garderobere i dodatni prostor za skladištenje zajedno sa stolom. Stepenice za pristup krevetu takođe mogu biti dodate na kraju.

Projektovanje takve vrsta kreveta na sprat dolazi u raznim kombinacijama drveta ili postoji druga opcija, kada krevet može imati metalni okvir. Stilovi takođe mogu biti različiti.

Kada je u pitanju odlaganje stvari, to je takođe važan momenat zato što je to problem u malim sobama. Kada imate krevet na sprat, postoji opcija da orman ugradite ispod kreveta i time uštedite na prostoru. U ponudi su rešenja za devojčice i za dečake. Bela boja drveta na primer, više odgovara devojčicama, dok će se dečaci oduševiti nekom tamnijom varijantom ili prirodnom bojom drveta.

Da rezimiramo, kada imate mali prostor najbolje rešenje za vas je krevet na sprat-galerija koji će u svom podnožju sadržati sve ono što je neophodno vašem detetu za funkcionalan život.

Na vama je samo da odaberete koje je dizajnersko rešenje najbolje za vas. Ukoliko se gotovi kreveti koji se nalaze u ponudi kod nas ne uklapaju u kvadraturu sobe, možete iste takve krevete poručiti da vam naprave po meri. Verujemo da će vaši mališani uživati u svom carstvu, a nema deteta koje ne voli krevet na sprat. 

N.V.T.

Povezane teme