ISKORISTITE STARE KOFERE

Vintage koferi mogu dobiti novi sjaj i promenom njihove namene, možete kreirati veoma zanimljiv nameštaj...

Koferi se obično koriste samo nekoliko puta godišnje. To je i dobro i loše. To znači da će vam služiti dugi niz godina, jer se ne koriste često, ali to takođe znači da ćete verovatno morati da ih promenite vremenom, jer će od stajanja dotrajati.

Stari koferi obično zauzimaju mesto na tavanu i skupljaju prašinu. Postoji toliko mnogo načina da iskoristite stare kofere u kući kao dekor ili za skladištenje. Vintage koferi mogu dobiti novi sjaj i promenom njihove namene, možete kreirati veoma zanimljive fotelje, otomane, stočiće, fioke i još mnogo toga.

STO ZA KAFU OD KOFERA

Imajući u vidu njihove dimenzije i oblik, od starih kofera možete napraviti divan stočić. Oni su praktični, veoma originalni, a u zavisnosti od vaših preferencija, možete da napravite mali sto za kafu ili visok stočić. Jedinstven nameštaj ne mora da bude skup. Od starih kofera možete vrlo lako da napravite originalan komad nameštaja, sto ili otomane. Sve što treba da uradite je da postavite četiri male noge u kofer ili poređate kofere jedan na drugi.

KREVET ZA KUĆNE LJUBIMCE OD KOFERA

Možda nećete više imati koristi od vašeg kofera, ali vaši kućni ljubimci bi sigurno bili zahvalni ako biste im napravili lep i udoban krevet. Stari kofer je divan krevet za mačku ili malog psa. Trebalo bi da pronađete mali dušek za enterijer i prenosivi poklopac. Takođe možete da dodate igračke za psa.

KOFER ZA MESTO ZA SKLADIŠTENJE

Stari kofer se takođe može koristiti kao prostor za skladištenje. Spoljašnjost kofera može biti ukrašena kolažima ili otiscima. Možete da iscrtate kofer ili prekrijete dekorativnom tkaninom. To je odličan način da sve organizujete i dobijete lep dekor u domu.

MESTO ZA KOZMETIKU I NAKIT

Stari koferi takođe mogu da se transformišu u originalne kutije za vašu kozmetiku i nakit. Naravno, oni bi morali da budu relativno mali. Možete da transformišete kofer i dekorišete ga na bilo koji način. Možete da koristite različite vrste tkanine, možda dodate svetlo unutra, čak i nekoliko fioka, ukoliko ima dovoljno prostora.

MINI ORMAN OD KOFERA

Stari vintage kofer može da posluži kao originalni ormarić. Možete dodati police, kuke i sve ostalo što želite. Ovaj orman koristite za skladištenje knjiga, sredstava za čišćenje, možda čak i naočara i vinskih boca. Ovi mini - ormari mogu biti postavljeni bilo gde i lako se uklapaju u bilo koji enterijer.

Kao što možete videti, postoji mnogo različitih stvari koje mogu biti napravljene od starih kofera. Na primer, možete da koristite stare kofere kao prostore za skladištenje u kuhinji ili kao police. Takođe možete da ih transformišete u originalne žardinjere koje se mogu koristiti, kako u enterijeru, tako i dvorištu ili na terasi.

Pogledajte naše predloge, pronađite stare kofere i pretvorite ih u zanimljiv dekor ili korisne komade nameštaja za dom.

M.L.

Povezane teme