Ideje za stvaranje udobnog kutka kraj kamina

Kamini u prostoru stvaraju jedinstven ambijent.

Neprocenjivi u toku zimskih meseci, kada unose toplinu u vaš dom, oni su istinski dragulj u prostoru koji krade svetla reflektora. Ako u svom posedu imate kamin, donosimo vam danas jednu zanimljivu ideju koja se ogleda u stvaranju jedinstvenog kutka kraj kamina. Ako želite da ostetite maksimalno njegovu toplinu kreiranje mesta za sedenje kraj njega je savršeno rešenje, bilo da vam prizor plamena godi dok pijete jutarnju kafu ili volite kraj svetlosti kamina da čitate knjigu. Udobne fotelje, ležaljke ili stolice sa mekim jastucima omogućiće vam da kreirate savršen kutak za sedenje kraj kamina.

ZONA ZA RAZGOVOR KRAJ KAMINA

Ako volite da primate goste u svom domu ili vodite duge razgovore sa članovima porodice uz kafu, mali kutak kraj kamina je jednostavno kao stvoren za ove aktivnosti. Na različite načine možete da kreirate zonu za razgovor kraj kamina, od udobnih klupica sa mekim jastucima, do malih sofa i ljubavnih gnezda za dvoje. Takođe ako planirate da više osoba istovremeno koristi ovaj prostor možete kreirati i zonu za ručavanje uz kamin.

STILSKI KUTAK UZ KAMIN

Kutak uz kamin predstavlja mesto koje vas poziva da uronite u njega i prepustite se užitku. Ako ovaj prostor kreirate samo za sebe udobna fotelja i otoman na koji ćete podići umorne noge će vam biti sasvim dovoljni. Ne zaboravite na udobne jastuke iza leđa i ćebence sa kojim biste se mogli ogrnuti ako vam se prispava. Takođe možete ovaj prostor učiniti stilskim dodatkom u vidu lepih korpi za ogrev, zelenila, kao i malog stočića. Sa fokusom na udobnosti detalji od krzna, kao i sve pletene varijante su uvek dobrodošle. Ugradne varijante klupa bilo kraj prozora ili zida uz kamin predstavljaju vrlo interesantnu ideju.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme