Ideje za stilizovanje praznog zida iznad sofe ili kauča

Kada dizajnirate svoju dnevnu sobu, postoji vrlo malo stvari u koje možete biti sigurni...

Zapravo, jedina stvar u koju zaista možete biti sigurni je da će vaša dnevna soba verovatno imati sofu, (odnosno kauč) i prazan zid iznad nje. Šta učiniti sa ovim praznim zidom iznad sofe je pitanje koje je svako od nas postavio bar jednom u životu.

Kako je u pitanju centralna tačka cele sobe koja će nesumnjivo privući najviše pažnje, verovatno se svi unervozimo u želji da sve bude kako treba. Prazan prostor iznad sofe je glavno mesto u kući za smeštaj velikog umetničkog dela, ali je ponekad teško odrediti koju vrstu umetnosti tu treba okačiti.

Dok se većina ljudi drži tradicionalnog rešenja u vidu jedne slike ili fotografije iznad sofe, kada je u pitanju izbor originalnih elemenata imate milion opcija. Stručnjaci zato savetuju da oslobodite svoju kreativnost i u ovom delu sobe predstavite ono što volite i što u potpunosti odgovara vašem stilu.

Ali, u slučaju da želite da igrate na sigurno, evo četiri proverenih ideja za savršeno stilizovanje praznog zida iznad sofe ili kauča u dnevnoj sobi...

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme