Ideje za stil stolova u hodniku tokom leta

Svaki dom ima minimum jedan konzolni sto u svom posedu.

Najčešće se ovi simpatični komadi nameštaja nalaze u hodnicima, u dnevnim ili spavaćim sobama. Njihova svrha je uglavnom dekorativnog karaktera, pa služe kako bi na istima stajale saksije sa cveće ili  korpa sa ključevima od kuće. 

Sa dolaskom leta, želimo svaki detalj u svom domu da ukrasimo veselim tonovima i detaljima, kako bi mu poželeli što lepšu dobrodošlicu. Najlakši način da to uradite je da vaš konzolni sto dekorišete i stilizujete u letnjem dezenu. 

ZELENILO I CVETNI DETALJI

Vrlo simaptičan način dekora konzolnog stola predstavlja unošenje zelenila i cvetnih detalja u njegovo okruženje. Zelenilo i cveće u vazama ili saksijama, oplemeniće prostor u kom se sto nalazi. Svakako da u skladu sa stilom koji dominira vašim hodnikom treba i da odaberete i druge detalje. Minimalistički trend obožava jednostavne čiste varijante, dok boho i rustični voli korpice od pruća. Ako želite suptilno da naglasite dolazak leta, u pustinjskom stilu, sukulenti i različite vrste kaktusa su dobar izbor.

KORPE

Vrlo popularna ideja za letnji vid dekora podrazumeva upotrebu pletenih korpi u okolini konzolnog stola u hodniku. One mogu biti ne samo mesta za saksije sa cvećem, već i prostor za odlaganje novina, jastuka, prekrivača i svega drugog što vam je potrebno u neposrednoj blizini. Korpe doprinose rustičnom izgledu prostora, ali se vrlo lepo mogu uklopiti i u boho i minimalistički stil.

UMETNIČKA DELA

Savršen način za dekor stola u hodniku je postavka umetničkog dela na njemu ili na zidu iznad njega. Skulpture ili ulja na platnu, kao i umetničke fotografije u lepim ramovima, mogu se lepo uklopiti u ovakvu priču. Ako ste zaista inspirisani možete kreirati čitavu galeriju porodičnih fotografija i zaista leto dočekati prepuni energije.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme