Ideje za skladištenje stvari uz pomoć pletenih korpi

Potreba za odlaganjem stvari u jednoj savremenoj porodici sve više raste kako ona postaje brojnija.

Toliko toga zahteva odlaganje, od stvari u kuhinji, kupatilu, hodniku, spavaćoj i dečijoj sobi. Svakako i prostorije poput ostave, podruma i potkrovlja imaju koristi od prikladnih elemenata za odlaganje. I mada se plastične kutije nameću kao logično rešenje za odlaganje stvari, u želji da što je moguće više zaobiđemo plastiku i doprinesemo čistoći planete, našu današnju temu posvećujemo ekološkim pletenim korpama.

Savršene za skladištenje široke palete stvari eko pletene korpe predstavljaju savršen potez za jedan savremen dom koji teži održivom načinu života. Osim toga njihov dekorativni element i rustični dodir koji donose prostoru čine ih vrlo privlačnim za postavku u domu kojim se proteže ovaj stil. Takođe i moderni domovi mogu zahvaljujući ovim korpama postati vidno lepši, prijatniji i stilizovaniji.

PLETENE KORPE U HODNIKU

Ispod konzole u hodniku možete staviti niz pletenih korpi i iskoristiti prostor u njima za odlaganje jastuka i prekrivača koje koristite za vašu terasu tokom leta. U njima takođe možete isključivo sa dekorativnog aspekta držati oblice drveta i učiniti svoj dom prijatnijim. Takođe one mogu da posluže i kao lep ukras oko vaše saksije sa zelenilom.

PLETENE KORPE U DEČIJOJ SOBI

Idealne za skladištenje dečijih igračaka, izdržljive i sa mnogo mesta naročito za plišane igračke, pletene korpe su vaš savršen potez ako želite da soba vaše dece bude uvek uredna i dobro organizovana. Deci će s druge strane biti lako da iz ovih korpi vade i u njih vraćaju svoje igračke.

PLETENE KORPE U DNEVNOJ SOBI

U vašem dnevnom boravku ove lepe korpe možete da koristite kako bi u njima držali novine i magazine, kao i brojne druge sitnice koje želite da su vam na dohvat ruke. Manje varijante ovih korpi mogu da se nađu na policama i da služe za odlaganje važnih dokumenata.

PLETENE KORPE U KUPATILU

Svakako ako želite da koristite ove korpe u kupatilu one će vam pomoći da ono bude skladno organizovano. Od prihvatanja prljavog veša, preko manjih varijanti koje mogu u sebi sadržati kozmetičke preparate i proizvode za negu tela.

PLETENE KORPE U KUHINJI

U kuhinji takođe ove zanimljive korpe pronalaze svoju višestruku namenu. U njima možete da držite širok spektar namirnica, kao i kuhinjske krpe, stolnjake i sl.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme