Ideje za DIY projekte u vidu jesenjih vaza

Jesen je stigla a sa njom i gomila mogućnosti za dekor enterijera.

Možda ste već ugrabili priliku da svom domu podarite neki oblik jesenjeg dekora, ali da li ste u celu priču uklopili i neku lepu vazu?Ako uživate u DIY aktivnostima, donosimo vam danas jedan zanimljiv poduhvat. U pitanju je izrada jesenjih vaza od šire palete materijala, koja vam je na dohvat ruke.

Ako imate vrt u kom rastu bundeve, imaćete simpatičnu vazu za tren oka. Bundeva kao ikona jeseni savršena je za izradu vaze. Dovoljno je da pronađete jedan manji primerak bindeve, odsečete joj vrh, uzvadite semenke i prefarbate željenom bojom. Ispunite je potom jesenjim cvećem i svaki kutak gde je postavite probudiće svežinom.

Staklena tegla obmotana kanapom i ukrašena jesenjim bobicama je svakako ideja vredna pažnje. Bilo da kanap ostavite u njegovoj osnovnoj boji ili ga prefarbate, efekat će biti fantastičan. Ne propustite ni priliku da svoj dom oplemenite vazom nastalom od snopa grančica, koje ćete uvezati kanapom. Njih takođe možete da prefarbate, pri čemu vam preporučujemo belu boju, koja dodaje šik utisak dekoru.

Takođe jesenje lišće predivnih zlatnih i bakarnih tonova je kao stvoreno za ukrašavanje jednostavne metalne kofe ili staklene posude, koje će izgledati i više nego privlačno uz svoju novu – garderobu. Ako smo zagolicali vašu maštu, potražite u našoj galeriji svoju inspiraciju i ulepšajte svima u svom domu jesenje dane koji su pred nama.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme