Fantastični načini skrivanja kante za otpatke u vašoj kuhinji

Ništa ne može lakše i brže da pokvari sliku o jednom domu od prepune kante za otpatke na sredini kuhinje.

Kako je ona neizostavni član svake kuhinje, potrebno je pronaći suptilno mesto za njeno skrivanje. Sakupili smo na jednom mestu kreativne ideje za skrivanje kante za otpatke. U zavisnosti od toga sa kakvim i kolikim prostorom u kuhinji raspolažete, moći ćete sigurno među idejama koje smo izdvojili da pronađete najbolje rešenje za skrivanje kante.

KANTA NA IZVLAČENJE

Među najzastupljenijim idejama za skrivanje kante za otpatke je ona u vidu kante u fioci. Bilo koji ormarić u kuhinji može da vam posluži u te svrhe. Uz skrivenu kantu, vaša će kuhinja uvek izgledati uredno. Kante na izvlačenje su savršeno rešenje za reciklažu, jer možete podeliti njihov prostor na više celina i skratiti vreme raspodele otpadaka. Pobrinite se samo da ovakve kante praznite na dnevnoj bazi, jer u zatvorenoj formi mogu da proizvedu vrlo neprijatne mirise.

KANTE NA POVLAČENJE

Malo drugačija varijanta od prethodne, uključuje takođe skrivanje kante iza vrata sa opcijom povlačenja umesto izvlačenja. Ove kante mogu svoje mesto da pronađu unutar kuhinjskih ormarića ili ostrva, a među najpraktičnijim rešenjima je korišćenje zasebnog ormarića za ovakve svrhe. Ovi ormarići zauzimaju zaista malo mesta, a njihova praktičnost je fantastična.

Osim ovih, potražite u našoj galeriji i druge zanimljive ideje za skrivanje kanti za otpatke u kuhinji.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme