Fantastične ideje za stilizovanje jesenjeg bara

Bilo da ste jedva dočekali malo hladnije jesenje dane, ili se sa tugom u srcu rastajete sa letom, morate priznati da jesen ima svojih finesa.

Ispunjena neodoljivim mirisima i ukusima, jesen je tu da inspiriše sva vaša čula. Kako nam donosi neverovatno izoblje zrelog voća i povrća najlepših boja, jesen je doba kada uživate u bogatstvu i izoblju, a samim tim je i dobro vreme za okupljanje porodice i prijatelja. Ono što ovakvoj jednoj slici nedostaje su stilska barska kolica ili mini bar sa jesenjim dekorom.

DEKOR SA BUNDEVAMA

Bundeve su ikone jeseni, i kao takve predstavljaju najjednostavniji način dekora vašeg kućnog bara. Prave ili veštačke, u originalnom izdanju ili prefarbane, sasvim je svejedno jer je efekat u svakom slučaju fantastičan. Uz dodatak u obliku suvog lišća, zlatnih i zagasitih crvenih tonova dobićete predivno ukrašen jesenji bar. Ako pri tom imate bakarno posuđe zaokružićete sliku na predivan način.

DRUGE IDEJE

Ako ste ljubitelj poljskog cveća, ili vam se dopadaju topli dodiri pšeničnih snopova, ovakvi detalji se svakako mogu naći na vašim barskim kolicima. Bobičasto voće, šišarke, žirevi i kestenje takođe mogu da doprinesu autentičnom izgledu vašeg jesenjeg mini bara. Sitni aranžmani od suvih grančica, lišća i sočnih jabučastih plodova, kao i neodoljivo grožđe učiniće da prostorom oko vas odjekuje jesenji utisak. LED lampice su sve što datoj postavci treba da bi zasijala. A za suptilniji utisak svakako možete koristiti sveće.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

 

Povezane teme