Crno-bele fotografije u enterijeru: otkrijte 30 inspirativnih primera

Zidovi kuće mogu biti ukrašeni ne samo slikama i posterima. Savršeno rešenje za moderan enterijer su crno-bele fotografije. Uprkos svoj njihovoj ozbiljnosti i sažetosti, one mogu sobi dati elegantan izgled.

Crno-bele fotografije imaju jedinstven kvalitet: ne remete ravnotežu boja u prostoriji i istovremeno ističu individualnost. Vrlo je lako uklopiti takvu fotografiju u enterijeru, jer će se skladno kombinovati i sa neutralnim bojama kao i sa svetlim jarkim nijansama.

Pored estetske vrednosti, crno-bele fotografije su možda najjeftiniji način ukrašavanja soba: samo je potrebno odštampati željenu fotografiju i kupiti stilski okvir za nju. Usput, najbolje je izabrati okvire za takve fotografije koncizne, crne, bele ili bež boje. Predmet i stil fotografija mogu biti veoma različiti: od slika životinja i biljaka do portreta rođaka i prijatelja. Fotografi često kažu: fotografije u boji prenose sve nijanse ljudskog lica, odeće i okruženja, dok crno-bele fotografije prikazuju emocije. Zato su crno-bele fotografije toliko privlačne: čini se da su obavijene misterijom koju želite da otkrijete.

 Ukoliko planirate da svoj dom dekorišete crno-belom fotografijom ili kompozicijama na zidu inspirativne predloge možete pronaći u galeriji fotografija.

« 18 19 20 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme