5 načina da oživite crno-belu spavaću sobu

Jednobojna paleta boja je fantastičan izbor za vašu spavaću sobu – posebno kada su u pitanju klasici poput crne i bele...

Spavaća soba u crno-beloj boji je odličan izbor jer odgovara i muškom ali i ženstvenom stilu. Može izgledati jednako upečatljivo u glavnoj spavaćoj sobi - posebno ako se vi i vaš partner borite da se dogovorite oko boja, ali i u manjim (pa i dečjim) sobama gde je samo potrebno malo bolje definisati prostor.

Kada je opremanje crno-belih soba u pitanju, nikada ne možete pogrešiti sa belim ili takozvanim “ispranim” zidom. Jedino pravilo koje ovde trebate imati na umu je količina prirodnog svetla, jer bez adekvatnog osvetljenja bela u kombinaciji sa crnom može izgledati dosadno i beživotno.

S druge strane, možete se odlučiti i za tamniju (crnu) boju zidova jer je spavaća soba ionako prostor koji ćete prvenstveno koristiti uveče. Ovo je savršen prostor za prihvatanje tamnih boja, a da biste tu tamu razbili i otvorili – slobodno koristite neko raskošnije osvetljenje kao i ogledala.

U spavaćoj sobi sa crno-belom tematikom možete slobodno da se igrate različitim šarama, nijansama, teksturama, pa čak i akcentnim bojama. A kako sve to postići u samo jednoj spavaćoj sobi, pogledajte u nastavku ovog teksta...

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme