4 saveta za krečenje bez muke

Kada dođe leto, uvek nam nekako na pamet padaju razne ideje za sređivanje kuće ili stana, i njihovo renoviranje…

Pored čuvenog prolećnog raspremanja kuće, razmišljamo o stvarima koje bismo mogli poboljšati, redizajnirati ili osvežiti, pa se krečenje nameće kao poduhvat koji savršeno odgovara svim našim trenutnim prohtevima. Ono ne zahteva mnogo novca i velike troškove, a može u potpunosti promeniti ambijent i atmosferu jednog prostora, bez mnogo muke.

Iako bismo svi verovatno najradije u potpunosti renovirali naše domove, takvi procesi zahtevaju dosta vremena i novca, odnosno traže od nas dva resursa koja nas najčešće ograničavaju kada se radi o mogućnostima koje imamo.

Ukoliko pripadate grupi ljudi koja radije sama završava svoje radove po kući umesto da zove majstore, onda verovatno često pokušavate da pronađete pravi način za njihovo izvođenje, cake profesionalaca i fazone koji oni koriste kako bi boju vaših zidova doveli do savršenstva.

Leto je idealno vreme za krečenje jer mu pre svega vremenski uslovi savršeno odgovaraju. Mi vam ovog puta predstavljamo nekoliko saveta koji će vam umnogome olakšati ovaj proces i pretvoriti ga u jednu zabavnu aktivnost u kojoj ćete moći da uživate, barem malo.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

Povezane teme

08.06.2024 Ideje

Zanimljive ideje za skladištenje i bolju organizaciju u malim stanovima

Od pametnih rešenja za organizaciju garderobe do inventivnih načina za iskorišćavanje vertikalnog prostora, postoji mnoštvo ideja za skladištenje koja mogu transformisati vaš dom u...

05.06.2024 Ideje

Dragoceni saveti za uređenje malog prostora

Posedovanje malih domova je uobičajena stvar danas i ako želite da kreirate privlačan i udoban prostor, trebali biste da znate kako da ga ukrasite kako bi izgledao veće.

02.06.2024 Ideje

Kako da uklonite stare tapete

Iako možda može izgledati kao lak zadatak, uklanjanje starih tapeta ipak predstavlja naporan posao koji iziskuje dosta vremena i strpljenja.

30.05.2024 Ideje

Pretvorite stare diskove u originalne ramove za ogledala

Ako volite kreativne projekte i želite da dodate jedinstven pečat svom domu, pravljenje uradi sam ramova za ogledala od starih diskova je savršen način da izrazite svoju umetničku...

27.05.2024 Ideje

Kako da vam omiljeni buket cveća traje duže

Za vaš rođendan, za vašu godišnjicu, za rođenje vašeg deteta ... Ko još nije dobio prelepi buket cveća i poželeo da mu zauvek traje!

24.05.2024 Ideje

Boja za drvo: nekoliko saveta za farbanje nameštaja

Samostalno farbanje komoda ili stolica nije tako teško. Sve što treba je dobro odabrana boja za nameštaj i malo entuzijazma!

21.05.2024 Ideje

Uradi sam ljupka bašta od starih šoljica za čaj

Bez obzira da li posedujete šarmantne kolekcije šoljica ili nasleđene porcelanske komade koje volite, transformisanje ovih predmeta u pametne držače za biljke je sjajan način da ih...

18.05.2024 Ideje

Nekoliko zanimljivih ideja za upotrebu prozorske daske

Ako ste dovoljno kreativni u svemu oko sebe možete da vidite potencijal i da od svakog ugla stvorite funkcionalan prostor. Jedan detalj u prostoru međutim često ostaje neprimećen....

15.05.2024 Ideje

6 načina da učinite svoj dom svetlijim

Proleće je u punom jeku i vreme je za kasne zalaske sunca i tople povetarce, ali, nama nije potreban iskorak u eksterijer kako bismo maksimalno uživali u ovoj sezoni...

12.05.2024 Ideje

5 ideja za odlaganje stvari u malim stanovima

Uz malo kreativnosti i pametnih rešenja za odlaganje, možete pretvoriti svoj kompaktni životni prostor u funkcionalnu i organizovanu oazu.

09.05.2024 Ideje

Super jednostavna ideja za novi izgled kuhinjskih ormarića

Fantastičan i pristupačan način da unesete lični pečat u svoju kuhinju jeste dodavanje boje ili uzorka na unutrašnjost ormara sa staklenim vratima, jer su oni uvek vidljivi. Dok fa...