3 proverena saveta za unošenje modernog rustičnog stila u dom

Moderan rustični stil polako ali sigurno postaje sve popularniji, pa vam zato danas nudimo par brzinskih saveta koji će vam pomoći da unesete malo ovog trenda u svoj dom...

Ono što odmah na početku trebate da znate kada je opremanje doma u rustičnom stilu u pitanju, jeste da savršene pozadine za ovakav enterijer počivaju na drvetu, kamenu i staklu. Upravo zahvaljujući ovim materijalima dobija se izgled koji je istovremeno udoban, prirodan i neprolazan.

Nema sumnje da elegantan, moderan životni prostor sa neutralnom pozadinom nudi mnoštvo prednosti. Lako se radi sa njim, omogućava vam da sa lakoćom prelazite između boja naglasaka, dekorativnih delova ili većih celina, a istovremeno uvek možete ugraditi i neki dodatan stil koji će oplemeniti vaš dom. Šta god da odlučite, činjenica je da će rustični dom uvek zadržati svoj specifičan šarm i jedinstvenu privlačnost.

Moderno-rustični stil kombinuje prelepe elemente klasičnog rustičnog dizajna sa primesama modernog i pametne funkcionalnosti kako bi spojio najbolje iz oba sveta. Često je upadljiva pozadina u ovim enterijerima ta koja im zaista daje unikatan look – bilo da se radi o kamenu, drvetu ili staklu sve je podređeno svakodnevnim potrebama domaćina.

No, u nastavku teksta, pogledajte koje su prednosti svakog od pomenutih materijala...

« 1 2 3 »

Povezane teme