Vila koja na prvi pogled deluje hladno, a već na drugi otkriva svu lepotu Umbrije!

Prelep pogled, vrhunski bazen, fenomenalno uređene sobe i prvoklasna kuhinja – zbog ovoga vredi posetiti La Selva vilu u Umbriji...

Izgrađena u narodnom stilu, La Selva je vila koja nudi prijatan, domaćinski enterijer i prikazuje svu raskoš lokalnih zanatskih radnji i ono najbolje od italijanskog dizajna. Na prvi pogled njen hladan dizajn kao da odbija, ali ubrzo shvatate da je ovde zapravo reč o jednom luksuznom, udobnom životnom prostoru, odnosno mestu sa stilom izgrađenom na šumovitim padinama valovitih Umbrijskih brda.

Vlasnici ove vile rešili su da originalnu strukturu zamene izgradnjom jedne karakteristične lokalne kuće koja, kao što ćete i sami videti, na sve moguće načine odaje počast kamenu. Vilu čini prostrani dnevni boravak koji je ispunjen ručno izrađenim komadima nameštaja vrhunskog dizajna, kao i pet spavaćih soba sa sopstvenim kupatilom.

I koliko god da se spoljašnjost ove vile čini hladno i distancirano, njen enterijer je u pravom smislu te reči živahan i šarenolik, a sve zahvaljujući jednostavnom ali sofisticiranom opremanju. Pažljivo birane šarene lampe, originalni tepisi, keramika kao i umetnička dela sa Sicilije i iz Maroka – sve su ovo elementi koji dodaju boju i karakter prelepim prostorijama.

Napolju postoje dve prostrane terase sa trpezarijom na otvorenom i zasenčenim salonom pored bazena, a u prizemlju se nalaze i dodatno kupatilo i kuhinja koji služe da ovaj deo vile uživa u potpunoj privatnosti onda kada to gosti požele.

Izvor: specialumbria.com

Povezane teme