The Willow kućica: sci-fi glamur izgrađen usred šume

Ukoliko niste baš najbolje upoznati sa konceptom glampinga, odmah ćemo vam reći da se radi o savršenom spoju glamura i kampovanja.

Ovakav jedan aktivni odmor omogućava da iskoristite najbolje od prirode a da istovremeno budete maksimalno pošteđeni svih onih loših strana koje tradicionalno kampovanje nosi sa sobom. Sve one pogodnosti koje inače dobijate u hotelu sa pet zvezdica nalaze se i u predivnoj malenoj kabini nazvanoj The Willow koja se nalazi u valovitim brdima Pembroka.

Idealno utočište za sve one putnike koji žele (makar na kratko) dom sličan onom koji ima Bilbo Bagins, ova građevina sa dva zaobljena krova prosto štrči iz prostranog zelenog travnjaka na kom je smeštena. Ona, morate priznati, zaista deluje kao nešto što se tu stvorilo direktno iz nekog naučnofantastičnog filma.

Postavljena tačno ispred drvene palube malene kabine, dva kružna prozora probijaju prednju fasadu i pružaju nesmetan pogled na selo. Iza ovih “očiju” kabine krije se studio na otvorenom koji sadrži dnevni boravak sa televizorom i sofom, kao i kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu i kupatilo.

Iako vam se može učiniti da je reč o sićušnom prostoru, The Willow (Vrba) u sebe može da primi najviše četiri putnika: spavaća saoba je rezervisana za dvoje ljudi, dok dve dodatne ugrađene kabine za spavanje pružaju mesta za još dva glampera. Takođe, ona poseduje i prostranu palubu idealnu za večeru u dvorištu kao i hidromasažnu kadu za maksimalno opuštanje.

Osmišljena tako da svojim gostima pruža idealnu mogućnost da pobegnu od obaveza i dosadne svakodnevnice, The Willow predstavlja vrhunac futurističke gradnje na mestu gde biste tako nešto najmanje očekivali.

Izvor: YankoDesign

Povezane teme