Šarmantna kuća na Sardiniji

Savršenog izgleda i veoma inspirativna, Lo Stazzo, seoska kuća na Sardiniji je jedna od onih koje privlače da budu otkrivene izbliza...

Vila sa pet spavaćih soba se nalazi na samo nekoliko minuta od Porto Cervo, primorskog odmarališta na severnom delu ostrva. Njegova lokacija pruža izuzetan stepen privatnosti, ali u isto vreme nudi jednostavan pristup svim područjima.

Sjajna arhitektonska dela od kamena i stakla u uređenom parku od 4.000 kvadratnih metara definiše ovu vilu za odmor. Bazen i đakuzi kada upotpunjuju sliku ovog divnog mesta za beg.

Ostale pogodnosti uključuju potpuno opremljenu terasu za ručavanje i odmor. Veličina imovine je 300 kvadratnih metara, uključujući dnevni boravak, trpezariju i kuhinju. Tri velike sobe sa kupatilom nalaze se u prizemlju i dve dvokrevetne sobe sa tuš kupatilom dočekuju goste na donjem prizemlju.

Enterijer vile je lepršav i privlačan, u šarmantnom rustičnom stilu. Nedavno renovirana Lo Stazzo seoska kuća, nudi visok životni standard, a cena varira od 1.371 - 2.743 dolara po noći, u zavisnosti od sezone.

Povezane teme