Prvi svetski luksuzno opremljeni hotel Kisawa Sanctuary na svetu u 3D-u

Kisawa Sanctuary je luksuzni, 3D štampan hotel koji bi trebalo da se otvori na leto 2020. godine na ostrvu Benguera u Mozambiku.

Pored korišćenja tehnologije 3D štampanja, projekat će uključiti i lokalne umetnike i materijale. Nalaziće se ukupno 12 jednokrevetnih, dvosobnih i trosobnih bungalova u obliku kupole, izgrađenih na 300 hektara privatne plaže, šume i peščanih dina. Svaki bungalov je smešten na jednom hektaru privatnog smeštaja i uključuje ličnu plažu. Na raspolaganju će biti četiri mesta za ručavanje, dva bara i razna kulinarska iskustva na lokaciji. Nadalje, biće otvoreni bazeni, zasenjeni prostori, spoljna kuhinja, koliba za masažu i lični e-bicikli za obilaske. Gosti će takođe moći da uživaju u ostalim objektima uključujući teretanu, paviljon za jogu i meditaciju, teniski teren, kao i objekt za sportove na vodi.

Kisawa Sanctuary ne samo da će omogućiti uživanje u odmoru usred prirode, već će olakšati zdravlje i kondiciju. Biće to sveobuhvatno letovalište koje nudi dašak luksuza, kao i opuštanje na jednom mestu.

Zanimljivo je da će cela konstrukcija biti obavljena promišljeno, minimizirajući ukupni uticaj na okolinu. Kisawa Sanctuary će u saradnji sa svojim neprofitnim sestrskim projektom, Bazaruto Center for Scientific Studies (BCSS) takođe održavati ravnotežu i harmoniju tokom čitave izgradnje.

 foto:homecrux

 

Povezane teme