Prvi pogled na One Za'abeel, zgradu koja pokazuje neprekidan razvoj Dubaija

One Za'abeel predstavlja novi kvart koji služi i stanovnicima i posetiocima grada koji se stalno razvija...

Impresivni projekat Dubai One Za'abeel s ponosom objavljuje svoj konačni završetak, označavajući početak nove ere za grad. Ovaj impresivni orijentir, vizija japanske dizajnerske firme Nikken Sekkei, predstavlja ne samo građevinsko dostignuće, već i simbol kontinuiranog procvata ovog neverovatnog grada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One Za’abeel (@onezaabeel)

Dve kule ovog projekta, spojene zatvorenim horizontalnim mostom, osvajaju svojom monumentalnošću i inovacijama. The Link, sa svojom 360-stepenskom platformom za posmatranje, postavljen je 100 metara iznad tla, pružajući nezaboravan pogled na dinamični krajolik Dubaija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One Za’abeel (@onezaabeel)

Ovo arhitektonsko čudo ne samo da oduševljava estetski, već i podiže standarde bezbednosti i udobnosti, postavljajući nove standarde u urbanom dizajnu. Sa ukupnom površinom od 530.000 kvadratnih metara, One Za'abeel postaje novo središte života i poslovanja, savršeno integrisano u srce grada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One Za’abeel (@onezaabeel)

Od ekskluzivnih hotela do prostranih trgovinskih prostora, ovaj kompleks obećava da će postati nezaobilazna destinacija za turiste i stanovnike. Lanac luksuznih odmarališta One&Only, sa svojim premijernim urbanim odmaralištem unutar kompleksa, predstavlja samo jedan od vrhunskih sadržaja koji čine ovaj kvart tako poželjnim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One Za’abeel (@onezaabeel)

Ali One Za'abeel nije samo mesto za rad i odmor - to je i oaza zelenila koja nudi utočište od gradske vreve. Staze za šetanje, parkovi i bazeni dizajnirani su sa posebnom pažnjom kako bi pružili harmonično iskustvo koje povezuje ljude sa prirodom i zajednicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One Za’abeel (@onezaabeel)

Ovo je mesto gde se stvaraju uspomene, gde se život odvija u ritmu Dubaija, u savršenoj simbiozi modernog i prirodnih elemenata. S pravom možemo reći da je Dubai One Za'abeel simbol luksuza, inovacije i beskonačnih mogućnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One Za’abeel (@onezaabeel)

 

Povezane teme

11.04.2024 Arhitektura

Delikatna ravnoteža rustičnog i modernog dizajna

Životni prostor ove prelepe kuće pripoveda priču o prošlosti i sadašnjosti. Ovde, autentičnost mediteranskog rustičnog enterijera koegzistira sa sofisticiranošću modernog dizajna.

09.04.2024 Arhitektura

Harmoničan spoj istorije i modernog dizajna

Ova kuća predstavlja spoj klasičnog dizajna sa modernim elementima, uz duboku povezanost sa prirodom, što je rezultat marljivog rada dizajnerskog tima i pažljive izrade svakog deta...

07.04.2024 Arhitektura

Pažljiv dizajn malu kuću pretvara u oazu mira i udobnosti

U današnjem svetu koji se neprestano menja i prilagođava novim izazovima, koncept malih, kompaktnih kuća postaje sve privlačniji. Ove kuće su pažljivo dizajnirane kako bi pružile s...

05.04.2024 Arhitektura

Ova naizgled jednostavna kuća je simbol udobnosti i topline

Svi delovi kuće dizajnirani su tako da se uklapaju u prirodno okruženje, tako da slobodno možemo reći da ova naizgled jednostavna kuća definitivno pruža udobnost i toplinu svojim v...

03.04.2024 Arhitektura

Neobična energetski efikasna kuća inspirisana lokalnom prirodom

Lokacija, karakteristična po svojim nepravilnim terenima i blago izdignuta, pruža stanarima neverovatan pogled na more i planine gotovo iz svake sobe.

01.04.2024 Arhitektura

Savršeno utočište za sve ljubitelje luksuza i prirode

Osim što predstavlja spoj modernog i tradicionalnog, ovaj dom takođe naglašava suštinsku vezu između čoveka i prirode.

30.03.2024 Arhitektura

Ova kuća nije samo prostor za život, već dugoročna investicija u harmoniju s prirodom!

Svaki detalj u ovom domu, od pažljivo odabranih materijala do zanatskih radova, odražava predanost održivom dizajnu i dugoročnom kvalitetu.

28.03.2024 Arhitektura

Arhitektonski poduhvati koji oduševljavaju hrabrim oblicima i prozračnim fasadama

Ovi građevinski poduhvati izazivaju divljenje svojim hrabrim oblicima, prozračnim fasadama i elegantnim linijama, istovremeno se usklađujući sa svojim okruženjem ili stvarajući kon...

26.03.2024 Arhitektura

Savršeno utočište pored jezera - spoj prirodne lepote i elegancije

Ova prelepa brvnara ne samo da predstavlja vrhunac dizajnerske ekspertize, već i oduševljava svojom sposobnošću da spoji čoveka sa prirodom na način koji je inspirativan i očaravaj...

24.03.2024 Arhitektura

Biblioteka koja ima oblik spiralne školjke izgrađena je od cigle livene na licu mesta

Ova biblioteka je spiralna školjka zagrljena visokim travnatim poljem, koja pokušava da istraži mogućnost fuzije između savremenog formalnog izraza i narodne materijalne kulture.

22.03.2024 Arhitektura

Dizajn ove kuće nije samo estetski privlačan, već i savršeno funkcionalan

Dizajniran i za estetsku harmoniju i za funkcionalnost, ovaj dom je pedantno pozicioniran kako bi maksimizirao izloženost susednim i udaljenim pejzažima.