Prozori u obliku trougla ovoj kući pružili najbolji pogled na okolno zelenilo

Ovako bi se ujedno mogla opisati kuća za odmor koja nudi ne samo fantastičan pogled na okolinu, već i mnoštvo svetlosti u enterijeru...

Ukoliko i vi spadate među one koji odmor povezuju sa šumom, drvećem i zelenilom, onda je ova predivna kuća u Francuskoj idealan dom za vas. Na prvi pogled divlja, ali u svojoj osnovi ipak elegantna i originalna građevina se savršeno stapa sa okolnom šumom – njen blagi nagib doprinosi ukupnom dizajnu jer se različiti delovi spoljnih drvenih jedinica stapaju u jedinstvenu deking terasu.

photo: Takuji Shimmura / Philippe Garcia

Ono što je verovatno najfascinantnije u vezi ove kuće jesu njeni prozori u obliku trougla koji dodaju jedinstvenu geometrijsku privlačnost spoljašnjosti gde drvo traje osnovni ton. Oni ne samo da su se idealno uklopili sa belim enterijerom, već su još više naglasili velike staklene zidove za koje se slobodno može reći da unose spoljašnjost u dom.

photo: Takuji Shimmura / Philippe Garcia

Istovremeno, bela boja u kombinaciji sa drvetom samo je dodatno naglasila toplinu i ušuškanost kojom nesumnjivo odiše celokupan enterijer. Pored svega navedenog valja još i pomenuti interesantne detalje koji su iskorišćeni za postizanje originalnog izgleda doma, prvenstveno nameštaj u smelim bojama – poput narandžaste sofe sa jastučićima u plavoj boji.

photo: Takuji Shimmura / Philippe Garcia

Kuhinja sa trpezarijom je još jedno mesto koje pleni svojim originalnim osvetljenjem, dok zidna umetnost širom doma takođe daje kontrast modernom rustičnom stilu.

Pozivamo vas da pogledate i ostatak fotografija ove predivne kuće kojoj je okolna šuma darovala maksimum privatnosti...

Izvor: decoist

Povezane teme