PRIMORSKA VIKENDICA

Iako je jesen tek stigla, već nam nedostaje more i odmor u malim vikendicama blizu obale.

Dizajnirana od strane Ron DiMauro Architects, mala vikendica nalazi se u Portsmutu, Rod Ajlendu i izgleda kao savršeno mesto za letnje odmore.

Vikendica na obali mora ima 80 kvadrata životnog prostora i lepe bele enterijere. Ovo mesto stvarno pokazuje da uz prave boje, nameštaj i pribor možete napraviti bilo koji mali prostor da izgleda veći.

Ono što je posebno lepo u ovoj vikendici je meka paleta boja koja savršeno oslikava primorski život. Ugrađena klupa i prelepi sto, su samo neki od elemenata koji se ističu svojom lepotom. Pola zida stvara neku vrstu odvajanja od dnevne sobe do kuhinje, ali zid omogućava prirodnom svetlu da uđe u ostatak kuće i ne prekida pogled na okean. Kuhinja izgleda savršeno u ovako malom prostoru. Otvorena je, u beloj boji i ima dosta slobodnog prostora oko kuhinjskog ostrva.

Prilagođeni kreveti na sprat su pametna investicija u svakoj kućici. Štede prostor i izgledaju zabavno, a u ovoj vikendici iskorišćeni su na pametan način, jer se u njima nalaze ugradne police koje služe za skladištenje stvari. Zabavan i šaren dekor, poput tepiha i posteljina čine spavaću sobu vedrim i zabavnim mestom za opuštanje tokom letnjih dana.

Terasa je mala, ali vrlo lepa, a zid na jednoj strani obezbeđuje potrebnu privatnost. Sa terase se pruža divan pogled na plavetnilo mora.

Bacite pogled na ovu lepu i pametno – dizajniranu primorsku vikendicu.

 

Povezane teme