Prilagodljivi pomoćni stambeni objekti koji se mogu izgraditi za samo 100 dana

Impresivan balans između jednostavnosti, transparentnosti i brze izgradnje...

Accessory Dwelling Units (ADU), poznate i kao pomoćni stambeni objekti, predstavljaju inovativan pristup proširenju stambenog prostora koji je dobio sve veću popularnost širom sveta, uključujući i Srbiju. Ovi funkcionalni dodaci postojećim domovima pružaju mogućnost za stvaranje dodatnog stambenog prostora, bilo da se koriste kao samostalni stanovi, prostori za rad, ili kao gostinjski smeštaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tini® (@tini.living)

Tini Living je inovativna kompanija koja pruža kvalitetno i prilagodljivo stanovanje jednostavnim i transparentnim pristupom, čime zadovoljava potrebe raznolikog tržišta. Ističu se svojom sposobnošću da pruže personalizaciju kroz sve faze dizajna, omogućavajući tako klijentima da prilagode module prema svojim preferencijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tini® (@tini.living)

 

Ovo je važan element jer kupci često žele jedinstvene karakteristike koje odražavaju njihove potrebe i stil života. Takođe je značajno što Tini Living održava transparentan pristup u vezi sa cenama i to kroz alat za prilagođavanje koji omogućava klijentima da jasno vide troškove i prilagode ih prema njihovim budžetima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tini® (@tini.living)

Smanjenje vremena izgradnje i isporuke takođe dodatno poboljšava iskustvo kupaca, jer je upravo ta stavka ono što im garantuje fleksibilnost i smanjenje ekonomskog opterećenja u odnosu na gradnju tradicionalnog doma. Saradnja sa lokalnim arhitektonskim i inženjerskim firmama, kao i poštovanje lokalnih zahteva i propisa, dodatno ukazuje na pažljivu integraciju u zajednicu i poštovanje standarda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tini® (@tini.living)

Ova sinergija sa lokalnim partnerima pomaže u obezbeđivanju efikasnog i koordinisanog procesa izgradnje. Kao što i sami možete videti, kućice su isto vreme i jednostavne i neverovatno elegantne, a ono što je najimpresivnije - mogu se završiti za samo 100 dana!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tini® (@tini.living)

 

Povezane teme

21.02.2024 Arhitektura

Kuća inspirisana štalom promoviše fluidan prelaz između unutrašnjih i spoljnih prostora

Kuća pruža oazu mira, sjedinjujući besprekorno život unutar zidova sa spoljnim prostorom, donoseći inovativan dizajn koji odgovara potrebama svojih stanara.

19.02.2024 Arhitektura

Ova neverovatna montažna kućica nudi sve za normalan život i spremna je za pokret kad i vi!

Prednost stanovanja u malim kućama je upravo ta što omogućavaju da sve što imate ponesete sa sobom i smestite u taj ograničeni prostor. Poslednjih godina svedoci smo ekspanzije raz...

17.02.2024 Arhitektura

Jedinstveno mesto za uživanje: mala kuca izgrađena od transportnih kontejnera

Ovo jedinstveno utočište, formirano od dva transportna kontejnera, kombinuje skandinavski dizajn sa tropskim stilom.

15.02.2024 Arhitektura

Sofisticiran spoj prirodnih materijala: kuća od kedra, hrasta i oraha

Smeštena u dubokom zagrljaju šume, ova kuća od svetlog drveta nije samo udoban dom, već i svojevrsna oda lepoti prirode, simbol spokoja i povezanosti s okolinom.

13.02.2024 Arhitektura

Inovativna modularna kuća: savršen sklad estetike i efikasnosti

Namenski kreirana za mladi par s dvoje dece, ova kuća predstavlja ostvarenje sna o izgradnji prvog doma, uzimajući u obzir ograničeni budžet.

11.02.2024 Arhitektura

Gaudijeve očaravajuće građevine koje definišu Barselonu

Gaudijeve zgrade su veoma prepoznatljive, pune neobičnih i neočekivanih karakteristika koje se ne viđaju na drugim građevinama, a ni u drugim gradovima sveta.

09.02.2024 Arhitektura

Seizmički otporna kuća: spoj elegancije i održivosti inspirisan potokom

Arhitekte su radile sa klijentom u dizajniranju doma koji će ne samo estetski stariti, već će i nastaviti da se razvija, baš kao što će se razvijati ljudi koji žive u njemu.

07.02.2024 Arhitektura

Održiva kućica u šumi: lokalni materijali, pametan dizajn i povezanost sa prirodom

Sa održivim pristupom, lokalnim materijalima i pametnim dizajnom, ova kompaktna kućica ne samo da nudi udoban prostor za boravak, već stvara autentično iskustvo povezanosti sa okol...

05.02.2024 Arhitektura

Udobna seoska kuća koja prepoznaje lepotu okolnog pejzaža

Suočavajući se s izazovom da transformišu prvobitni tlocrt kuće, arhitekte su smelo kročile u oblast dizajna, i stvorile prostore koji ne samo da su funkcionalni, već i očaravajuće...

03.02.2024 Arhitektura

Lepe i izdržljive: ovo su najzanimljivije zgrade napravljene od polikarbonata

Građevinski sektor koristi polikarbonat u brojnim primenama, posebno za ravno ili zakrivljeno zastakljivanje, krovne ploče i zvučnu izolaciju.

01.02.2024 Arhitektura

Elegantna umetnost stanovanja sa savršenim pogledom na obližnje jezero

Ovaj projekt ne samo da predstavlja arhitektonski poduhvat već i primer odgovorne gradnje, istražujući sklad između modernog života i očuvanja prirode.