Moderna rančerska kuća izvanrednih pogleda

Teksaški ranč koji vam predstavljamo nedavno je potpuno rekonstruisan kako bi izašao u susret savremenim potrebama porodice koja na njemu živi...

Kompanija Root Design je stari objekat na ovoj lokaciji pretvorila u spektakularnu porodničnu kuću namenjenu modernom načinu života, prilagodivši sve željama njenih vlasnika.

Kuća je smeštena na vrhu strmog imanja i pruža predivan pogled na šumsko okruženje, koje zauzima panoramu jedne njene strane. Redizajnirani izgled kuće dolazi u vidu metalnog krova i crnog eksterijera, komplementiranog svetlim drvenim elementima. Terasa u punom obimu produžava enterijer kuće ka spoljnom svetu i zaštićena je krovnom konstrukcijom.

Iako je ranč potpuno redizajniran i opremljen vrhunskim finišima, pojedini dekorativni predmeti u kući poseduju rustični šarm. Velike zastakljene površine pružaju mogućnost eksterijeru da upliva u enterijerni prostor putem neverovatnog panoramskog pogleda. Paleta materijala korišćena tokom projekta uključuje drvo na plafonima, pocinkovane radne površine, gruba čelična vrata i police, a svi oni su korišćeni u kombinaciji sa čistim gipsanim finišima radi kreiranja jakog i prelepog kontrasta.

Unutra možemo videti paviljon uramljen predivnim akcentnim zidom koji izgleda kao velika ostava za ogrev, sa kaminom i TV nišom ugrađenom u nju. Ovaj predivni dizajn zapravo predstavlja reinterpretaciju starog ranča osveženu novim materijalima i ostalim formama, očuvavši vizuelnu vezu između originalnog rustičnog dizajna i novog savremenog izgleda na celokupnom imanju. Terasa pored bazena nudi savršen pogled na pejzaž iz okruženja takođe.

Novi gostinjski deo dodat je restauracijom starog 1976 Airstream RV kampera, a njegov enterijer poseduje mešavinu drvenih panela i srebrnih površina.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme