Luksuzna kuća za odmor na jugu Francuske

U netaknutoj južnoj francuskoj regiji Gers, na lokaciji od 12 hektara okruženoj vinogradima, nalazi se potpuno privatna luksuzna kuća za odmor Le Tuco.

Boravak u ovoj vili će nadmašiti vaša očekivanja zbog luksuza, prostora, tišine i prelepe prirode sa kojom ćete se ovde susresti.

Le Tuco se sastoji od dve lepo renovirane kuće, glavne kuće za 8 osoba sa prelepim životnim prostorom sa odvojenim prostorima za kuvanje, jelo, gledanje televizije ili igranje bilijara. U zasebnoj gostinjskoj kući pronaći ćete još 4 dvokrevetne spavaće sobe i dnevni boravak sa kuhinjom. Le Tuco stoga može primiti 16 osoba i savršeno je mesto za odmor nekoliko porodica.

Iza autentične fasade ove kuće, originalni elementi kombinovani su sa savremenim nameštajem, visokokvalitetnim prirodnim materijalima i lepim detaljima. Šarmantna francuska vrata i veliki prozori propuštaju puno prirodnog svetla i nude pogled na vinograde i prelepu baštu. Osim toga, postoji ukupno 9 zasebnih terasa na kojima možete pronaći lepo mesto na suncu ili van njega u bilo koje doba dana!

Osim izuzetno luksuznih prostora, Le Tuco nudi i fantastične sadržaje u kojima mladi i stari mogu uživati po ceo dan. Tu je bazen dug 23 metra sa terasom za sunčanje i moderna kućica pored bazena sa saunom i velikom trpezarijom. Posebna platforma za jogu nalazi se ispod drveća, dok je potpuno opremljen studio u glavnoj kući. U dvorištu se deca mogu igrati na ogromnom travnjaku ili na terenu za boćanje, a dan možete završiti uz logorsku vatru pod zvezdama.

U okolini ćete naći prelep brežuljkasti pejzaž u Gersu, savršen za šetnje i vožnju biciklom, ali i prelepa istorijska sela, lokalne pijace, prodavnice i dvorce za posetu.

Povezane teme