Kabina u šumi u Poljskoj za čitanje i opuštanje

To je #AdultsOnly smeštaj, koji nije pogodan za decu i pametne telefone, gde je jedini plan čitati i uživati u prirodi.

U ovim vremenima, kada se odgovaranje na WhatsApp čini pitanjem života ili smrti, ne postoji ništa više stimulativno (i neophodno) od povremenog digitalnog detoksa. A da li stres kojem smo svakodnevno izloženi možemo ublažiti?

Istina je da postoji mnogo, od jednostavne šetnje, odlaska u spa pa sve do vikenda u kabini. Ako se odlučite za ovo poslednje i želite da napravite putovanje kroz Evropu, našli smo savršen smeštaj za vas.

Zove se kabina Bookworm - prelepo drveno sklonište za dve osobe koje se nalazi usred šume na 45 minuta vožnje od glavnog grada Poljske. Domaćini, svesni koliko je važno živeti u sadašnjosti i uživati u nekom vremenu samo za nas, pretvorili su smeštaj u autentični hram mira.

Za početak nema Wi-Fi, tako da možete da isključite svoj pametni telefon tokom celog boravka. Ali najbolje od svega (ne zaboravljajući njegovu idiličnu situaciju) je biblioteka koja okružuje zidove na oba sprata kabine. Prava poslastica za ljubitelje čitanja, koji mogu uživati u svom hobiju u toplini salona, iz kreveta sa pogledom na šumu ili sa udobne stolice na tremu.

 

 

Povezane teme