Gozba za oči u regiji Marke – kuća Centofinestre

Centofinestre je luksuzna i potpuno renovirana seoska kuća u južnom delu regije Marke, 30 minuta udaljena od najlepših plaža.

Ovu vikendicu karakteriše minimalistički dizajn enterijera. Obnovu je vodio Studio Pignattai & Rabagli Associati, koji je njenom prvobitnom stanju vratio stari sjaj.

Enterijer je delimično preuređen u vrlo minimalističkom i udobnom stilu sa 5 spavaćih soba: 4 spavaće sobe su u glavnoj kući, dok je jedna spavaća soba u nezavisnoj gostinjskoj. Sve spavaće sobe imaju kupatilo sa tušem i klima uređaj.

Glavna spavaća soba na prvom spratu kuće nudi prelepo kupatilo sa pogledom na brežuljke.

Dnevna soba u prizemlju deli svoj plafonski prostor sa kuhinjom koja ima ostrvo za kuvanje dugo 5 metara od nerđajućeg čelika brenda Arclinee. Druga velika dnevna soba, koja se nalazi na prvom spratu, otkriva kamin i može da ugosti dva dodatna gosta na kauču na razvlačenje.

Napolju, u jugozapadnom delu vrta, naći ćete prostranu terasu sa velikim trpezarijskim stolom za 12 osoba i sanjivim bazenom od prirodnog kamena veličine 4x14 m.

Boravak u ovoj kući pruža beskrajne sate uživanja u pogledu na brdovit pejzaž sa prelepim zasadima poput suncokreta i kukuruza.

Povezane teme