Verom u čaroliju: Emmezeta je donirala Dečijem selu u Sremskoj Kamenici

Vreme praznika se završilo, ali kompanija Emmezeta je još malo odlučila da produži čaroliju i doprinese dečijoj radosti. Kampanjom i humanitarnom akcijom „Veruj u čaroliju“ Emmezeta je tokom novembra i decembra sakupljala sredstava za donaciju Dečijem selu u Sremskoj Kamenici.

„Veoma smo zadovoljni kako je protekla čitava humanitarna akcija „Veruj u čaroliju“! Veliki broj ljudi je učestvovao u našim prodajnim centrima i podržao nas na društvenim mrežama. Zajedničkim snagama smo uspeli da prikupimo fond od 250.000 dinara koji sa zadovoljstvom predajemo Dečijem selu Dr Milorad Pavlović u Sremskoj Kamenici.“ – poručuju iz Emmezete.

Podsećamo da je Emmezeta tokom skoro dva meseca prikupljalanovčana sredstva od prodaje novogodišnjeg ukrasa „Čarobna krila“, čiji je celokupan iznos od prodaje doniran. Kao dopunu budžeta Emmezeta je animirala svoje pratioce na Instagram društvenoj mreži, da se slikaju ispred „Čarobnog zida“, u Emmezeta centrima Beograd, Čačak, Niš, ali i na novosadskom Winter Festu. Svaka javno objavljena slika donirala je 20 dinara.

Direktor Dečijeg sela Mirko Jankelić poručuje: „Donacije poput Emmezetine nam mnogo znače jer mogu da nam upotpune poslovanje u smislu zadovoljavanja svih dečijih potreba koje nismo u mogućnosti da kao državna ustanova u potpunosti zadovoljimo. To su mahom vannastavne aktivnosti, koje podrazumevaju i treninge i dodatne škole stranih jezika, kompjutera, stručnih ekskurzija i putovanja. Ta sredstva biće usmerena da upotpune sve ono što su dečije želje, zahtevi, ali i potrebe - sada će one biti omogućene zahvaljujući kompaniji Emmezeti.“

Emmezeta se zahvaljuje na velikoj podršci svim učesnicima ove humanitarne akcije. Zajedničkim trudom učinili smo dobro delo i pružili pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Povezane teme

17.08.2021 Whats new

Salone del Mobile: dugo očekivani sajam nameštaja biće održan u Milanu u septembru

Najveći sajam nameštaja, Salone del Mobile preimenovan je u Supersalone.

09.07.2021 Whats new

Otvoren je međunarodni arhitektonski konkurs MIKRO EKO KUĆA 2021

Ovaj konkurs je prilika za mlade arhitekte i dizajnere, studente arhitekture i dizajna...

22.02.2021 Whats new

Otvoren ekskluzivni Miele showroom u Beogradu na vodi

Kompanija Miele, vodeći svetski proizvođač premijum aparata za domaćinstvo, otvorila je novi, ekskluzivni prodajni salon u Beogradu na vodi.

11.02.2021 Whats new

Pored sajma nameštaja u Milanu, prema Homi-ju održaće se domaći kultni događaj

"Lepota koju su zanatlije i dizajneri pružili u predmetima koji prkose vremenu, prenose poruke i menjaju tok dizajna istorije sa komplementarnim nameštajem i dodacima" Kada se shv...

05.12.2020 Whats new

Homi Lifestlye sajam odložen za septembar 2021.godine

HOMI, čuveni italijanski lifestyle sajam, održaće se u septembru iduće godine, zajedno sa Salone del Mobile.Milano...

30.11.2020 Whats new

Evropska premijera izložbe Ljubav je ljubav: Radost venčanja za sve Žan Pol Gotje

Žan Pol Gotje: "Nadam se da se uskoro vidimo u Beogradu, volim vaš grad!"

17.10.2020 Whats new

HOMI LIFESTYLE - vaš sastanak sa dizajnom u januaru

Kao jedini italijanski događaj posvećen kućnoj dekoraciji, HOMI Lifestyle sajam vraća se na scenu, sa višekanalnom platformom, koja je ojačana svojom specijalnom zajednicom, #HOMIc...

10.07.2020 Whats new

HOMI Lifestyle - svetska promocija italijanskog dizajna

Sajam će se održati 19.-22. septembra 2020. godine u Fiera Milanu.

04.06.2020 Whats new

Produžen rok za prijave na umetnički konkurs „Postani deo kvARTa“

Rok za prijavu na najveći umetnički konkurs u regionu, „Postani deo kvARTa“ produžen je za dve nedelje, pa svi zainteresovani mogu da pošalju svoje ideje do 8. jula u 15 sati.

02.06.2020 Whats new

Predrag Vukašinović predstavlja svoju novu izložbu fotografija

Predrag Vukašinović svoju umetničku afirmaciju i priznanje stekao je na domaćoj i internacionalnoj sceni kao modni dizajner.

01.06.2020 Whats new

Homi i Host – dizajn kao nova terapija života posle ere zakuljučavanja

Od dizajnera i arhitekti je zatraženo da stvore nove koncepte, a kao rezultat HOMI i Host lansirali su novi "normalniji" dizajn, koji predlaže novu "terapiju" za svakodnevni život....