Homi Lifestlye sajam odložen za septembar 2021.godine

HOMI Lifestyle sajam, posvećen stilu života i ukrašavanju savremenog doma, prvobitno je bio zakazan za januar 2021. godine, ali je odložen za septembar, zbog pandemije korona virusa i svih problema koje je ona prouzrokovala…

Sajam će se u svom novom formatu održati od 5. do 8.septembra, zajedno sa Salone del Mobile.Milano, dajući nam priliku da doživimo sasvim drugačije iskustvo.

"Sinergija, racionalizacija i razvoj su ključne reči za ponovno otvaranje industrije i podržavanje preduzeća i profesionalaca" – kaže Karlo Bonomi, predsednik Fiera Milano, i nastavlja: "prateći modnu industriju i njihov čitav vrednosni lanac u jednoj nedelji, industrija koja se bavi dizajnom i dekoracijom domova, takođe će održati svoje izložbe u tom periodu".

"Održavajući dva događaja istovremeno, dobićemo priliku da obogatimo način života u Milanu, otvarajući ogromnu, međunarodnu arenu" – kaže Luca Palermo, član odbora Fiera Milano. Novi kalendar će omogućiti HOMI sajmu da nastavi sa svojim radom na transformaciji događaja iz jednostavnog susreta ponude i potražnje u međunarodno umrežavajuće sedište za čitav lanac vrednosti.

U iščkivanju događaja koji sledi HOMI će nastaviti da razvija svoj digitalni projekat i ostati blizak sa preduzećima i profesionalcima zahvaljujući svojoj vidljivoj platformi tokom cele godine.

Povezane teme