Homi Lifestlye sajam odložen za septembar 2021.godine

HOMI Lifestyle sajam, posvećen stilu života i ukrašavanju savremenog doma, prvobitno je bio zakazan za januar 2021. godine, ali je odložen za septembar, zbog pandemije korona virusa i svih problema koje je ona prouzrokovala…

Sajam će se u svom novom formatu održati od 5. do 8.septembra, zajedno sa Salone del Mobile.Milano, dajući nam priliku da doživimo sasvim drugačije iskustvo.

"Sinergija, racionalizacija i razvoj su ključne reči za ponovno otvaranje industrije i podržavanje preduzeća i profesionalaca" – kaže Karlo Bonomi, predsednik Fiera Milano, i nastavlja: "prateći modnu industriju i njihov čitav vrednosni lanac u jednoj nedelji, industrija koja se bavi dizajnom i dekoracijom domova, takođe će održati svoje izložbe u tom periodu".

"Održavajući dva događaja istovremeno, dobićemo priliku da obogatimo način života u Milanu, otvarajući ogromnu, međunarodnu arenu" – kaže Luca Palermo, član odbora Fiera Milano. Novi kalendar će omogućiti HOMI sajmu da nastavi sa svojim radom na transformaciji događaja iz jednostavnog susreta ponude i potražnje u međunarodno umrežavajuće sedište za čitav lanac vrednosti.

U iščkivanju događaja koji sledi HOMI će nastaviti da razvija svoj digitalni projekat i ostati blizak sa preduzećima i profesionalcima zahvaljujući svojoj vidljivoj platformi tokom cele godine.

Povezane teme

19.09.2021 Whats new

Metamorfoze Bvlgari na milanskoj Nedelji dizajna

Instalacije Bvlgari tradicionalno su jedan od najspektakularnijih događaja milanske Nedelje dizajna.

17.08.2021 Whats new

Salone del Mobile: dugo očekivani sajam nameštaja biće održan u Milanu u septembru

Najveći sajam nameštaja, Salone del Mobile preimenovan je u Supersalone.

09.07.2021 Whats new

Otvoren je međunarodni arhitektonski konkurs MIKRO EKO KUĆA 2021

Ovaj konkurs je prilika za mlade arhitekte i dizajnere, studente arhitekture i dizajna...

22.02.2021 Whats new

Otvoren ekskluzivni Miele showroom u Beogradu na vodi

Kompanija Miele, vodeći svetski proizvođač premijum aparata za domaćinstvo, otvorila je novi, ekskluzivni prodajni salon u Beogradu na vodi.

11.02.2021 Whats new

Pored sajma nameštaja u Milanu, prema Homi-ju održaće se domaći kultni događaj

"Lepota koju su zanatlije i dizajneri pružili u predmetima koji prkose vremenu, prenose poruke i menjaju tok dizajna istorije sa komplementarnim nameštajem i dodacima" Kada se shv...

30.11.2020 Whats new

Evropska premijera izložbe Ljubav je ljubav: Radost venčanja za sve Žan Pol Gotje

Žan Pol Gotje: "Nadam se da se uskoro vidimo u Beogradu, volim vaš grad!"

17.10.2020 Whats new

HOMI LIFESTYLE - vaš sastanak sa dizajnom u januaru

Kao jedini italijanski događaj posvećen kućnoj dekoraciji, HOMI Lifestyle sajam vraća se na scenu, sa višekanalnom platformom, koja je ojačana svojom specijalnom zajednicom, #HOMIc...

10.07.2020 Whats new

HOMI Lifestyle - svetska promocija italijanskog dizajna

Sajam će se održati 19.-22. septembra 2020. godine u Fiera Milanu.

04.06.2020 Whats new

Produžen rok za prijave na umetnički konkurs „Postani deo kvARTa“

Rok za prijavu na najveći umetnički konkurs u regionu, „Postani deo kvARTa“ produžen je za dve nedelje, pa svi zainteresovani mogu da pošalju svoje ideje do 8. jula u 15 sati.

02.06.2020 Whats new

Predrag Vukašinović predstavlja svoju novu izložbu fotografija

Predrag Vukašinović svoju umetničku afirmaciju i priznanje stekao je na domaćoj i internacionalnoj sceni kao modni dizajner.

01.06.2020 Whats new

Homi i Host – dizajn kao nova terapija života posle ere zakuljučavanja

Od dizajnera i arhitekti je zatraženo da stvore nove koncepte, a kao rezultat HOMI i Host lansirali su novi "normalniji" dizajn, koji predlaže novu "terapiju" za svakodnevni život....