HOMI INDEPENDENT: izložba posvećena nezavisnom prodajnom sektoru od 16. do 19.septembra na milanskom sajmu

HOMI Independent će predstaviti širok asortiman proizvoda, od kućne dekoracije sve do pametnih aksesoara, kreirajući putanje za posetioce na kojima mogu pronaći izobilje inspiracije. Deo ove izložbe su nove inicijative takođe, poput HOMI Coffee Experience i La Stanza delle Idee.

HOMI, izložba posvećena kućnoj dekoraciji i aksesoarima za savremeni život, vraća se na scenu od 16. do 19.septembra na milanskom sajmu, sa HOMI Independent. Posetioci će pronaći ideje i inspiracije u širokom, probranom asortimanu nameštaja, inovativnih i pametnih aksesoara, kućnih mirisa, tekstila, pribora za jelo, kuhinjskih aksesoara, poklona i dekoracije za predstojeću sezonu božićnih praznika. Širok i diverzifikovan asortman će svim gostima ponuditi prikaz novih proizvoda kompanija koje učestvuju, kao i novih trendova u svetu dekoracije i opremanja doma.

Kao važna prilika za sve nezavisne prodavce u industriji, HOMI je fokalna tačka u kojoj se kreativnost i poslovne prilike spajaju. Zajedno sa novim proizvodima italijanskih i stranih brendova, posetioci sajma će imati pristup seminarima i radionicama, dok će takođe moći da posete i nove specijalne odeljke: La Stanza delle Idee (Soba ideja), Kids Room i HOMI Coffee Experience.

La Stanza delle Idee: nova rešenja i ideje

U pitanju je mesto u kom izuzetnost cveta, u okviru projekta koji daje vrednost inovativnim proizvodima koji se izdvajaju u odnosu na sve druge zahvaljujući svojim revolucionarnim rešenjima i lakoj primeni. To je prostor u kom možete otkriti nove projekte, proizvode i praktična rešenja koja predlažu izlagači.

Kids Room

Novi prostor u okviru HOMI sajma, koji organizuje Unoduestrestella, nudi prikaz sveta nameštaja i aksesoara posvećenog isključivo deci, posebno se osvrćući na razvoj sektora koji zaslužuju posebnu pažnju – ergonomiji, percepciji boje, afektivnom i mentalnom razvoju, edukaciji i igri, sa neophodnim pominjanjem održivosti, hibridizacije, fleksibilnosti i versatilnosti.

The HOMI Coffee Experience by Altoga

Ovaj novi događaj, kreiran u saradnji sa ALTOGA – Nacionalnom Asocijacijom pržionica kafe, uvoznika kafe i prodavaca na veliko, uz posebnu podršku Aicaf, dizajniran je da podigne svest o kaf ii novim poslovnim prilikama koje ona donosi među specijalizovanim prodavcima.

Ovaj prostor će predstaviti rešenja i preporuke, specijalno dizajnirane za prodavce, uključujući proizvode, ideje i novitete u okviru stonog i kuhinjskog pribora. Svaki dan na HOMI Coffee Experience će ponuditi sesije degustacije, u saradnji sa kompanijama iz sektora kafe i stručnih majstora, ali će takođe biti organizovane različite radionice sa širokim asortimanom tema, uključujući metode pripreme moka kafe, aperitive i koktele sa kafom, kao i priče o održivosti.

Na kraju, edukativni deo sajma odvijaće se u okviru HOMI Lab. Ovde će profesionalci iz industrije moći da posećuju seminare i razgovore na temu internacionalnih trendova u svetu prodajnog dizajna, sa dubokoumnim diskusijama na temu novih tehnologija, dizajna i strateškog razmišljanja, uz tri sastanka specijalno posvećena prodaji sa tematikom Božića.

Povezane teme

15.02.2023 Whats new

Salone del Mobile.Milano 2023 – 61.izdanje u brojkama

Ovogodišnje izdanje Salone del Mobile.Milano biće ispunjeno ljudima i projektima: više od 170.300 m2 izložbenog prostora okupiranje 1.962 dizajnera – uključujući 550 SaloneSatellit...

15.02.2023 Whats new

Salone del Mobile.Milano 2023: put ka novoj taksonomiji sajma

Milanski sajam, međunarodna referentna tačka za sektor nameštaja i dizajna, povratio je svoje tradicionalno mesto u kalendaru, ponoseći se potpuno novim formatom i multidisciplina...

15.02.2023 Whats new

Euroluce 2023. Nova izložbena paradigma najavljuje preko potrebnu evoluciju izložbenog iskustva

Napuštajući svoj raspored šahovnice, Euroluce otisak je evoluirao i postao pametan, izuzetno lak za upotrebu, bolje povezan i održiviji, zahvaljujući viziji Salone del Mobile.Mil...

24.01.2023 Whats new

Ovogodišnji HOMI sajam u prvi plan stavlja originalnost, kvalitet i održivost

Tražite originalne i kvalitetne predmete za dekoraciju svog doma? Evo zašto bi ovogodišnji HOMI sajam mogao biti rešenje! Čuvena sajamska manifestacija pod nazivom HOMI posvećena j...

25.11.2022 Whats new

HOMI sajam nas podseća da nijedno mesto nije kao dom

Homi je mesto puno inspiracija gde se možete upoznati sa svim inovacijama koje se tiču uređenja doma. "There's no place like home" – koliko ste samo puta čuli ovu izreku? Poslednji...

27.09.2022 Whats new

Design Week Novi Sad: Arhitektura u drugačijoj primeni

Plastique Fantastique, popularni umetnički dvojac iz Berlina koji kreira privremene arhitektonske instalacije koje ostavljaju bez daha publiku širom sveta, dolazi na Design Week No...

25.05.2022 Whats new

Sutra svečano otvaranje 17. Beogradske internacionalne nedelje arhitekture - BINA u Kulturnom Centru Beograda

Svečano otvaranje 17. Beogradske internacionalne nedelje arhitekture – BINA  zakazano je za 26. maj u 19 časova, u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Beograda.

19.09.2021 Whats new

Metamorfoze Bvlgari na milanskoj Nedelji dizajna

Instalacije Bvlgari tradicionalno su jedan od najspektakularnijih događaja milanske Nedelje dizajna.

17.08.2021 Whats new

Salone del Mobile: dugo očekivani sajam nameštaja biće održan u Milanu u septembru

Najveći sajam nameštaja, Salone del Mobile preimenovan je u Supersalone.

09.07.2021 Whats new

Otvoren je međunarodni arhitektonski konkurs MIKRO EKO KUĆA 2021

Ovaj konkurs je prilika za mlade arhitekte i dizajnere, studente arhitekture i dizajna...

22.02.2021 Whats new

Otvoren ekskluzivni Miele showroom u Beogradu na vodi

Kompanija Miele, vodeći svetski proizvođač premijum aparata za domaćinstvo, otvorila je novi, ekskluzivni prodajni salon u Beogradu na vodi.