HOMI INDEPENDENT: izložba posvećena nezavisnom prodajnom sektoru od 16. do 19.septembra na milanskom sajmu

HOMI Independent će predstaviti širok asortiman proizvoda, od kućne dekoracije sve do pametnih aksesoara, kreirajući putanje za posetioce na kojima mogu pronaći izobilje inspiracije. Deo ove izložbe su nove inicijative takođe, poput HOMI Coffee Experience i La Stanza delle Idee.

HOMI, izložba posvećena kućnoj dekoraciji i aksesoarima za savremeni život, vraća se na scenu od 16. do 19.septembra na milanskom sajmu, sa HOMI Independent. Posetioci će pronaći ideje i inspiracije u širokom, probranom asortimanu nameštaja, inovativnih i pametnih aksesoara, kućnih mirisa, tekstila, pribora za jelo, kuhinjskih aksesoara, poklona i dekoracije za predstojeću sezonu božićnih praznika. Širok i diverzifikovan asortman će svim gostima ponuditi prikaz novih proizvoda kompanija koje učestvuju, kao i novih trendova u svetu dekoracije i opremanja doma.

Kao važna prilika za sve nezavisne prodavce u industriji, HOMI je fokalna tačka u kojoj se kreativnost i poslovne prilike spajaju. Zajedno sa novim proizvodima italijanskih i stranih brendova, posetioci sajma će imati pristup seminarima i radionicama, dok će takođe moći da posete i nove specijalne odeljke: La Stanza delle Idee (Soba ideja), Kids Room i HOMI Coffee Experience.

La Stanza delle Idee: nova rešenja i ideje

U pitanju je mesto u kom izuzetnost cveta, u okviru projekta koji daje vrednost inovativnim proizvodima koji se izdvajaju u odnosu na sve druge zahvaljujući svojim revolucionarnim rešenjima i lakoj primeni. To je prostor u kom možete otkriti nove projekte, proizvode i praktična rešenja koja predlažu izlagači.

Kids Room

Novi prostor u okviru HOMI sajma, koji organizuje Unoduestrestella, nudi prikaz sveta nameštaja i aksesoara posvećenog isključivo deci, posebno se osvrćući na razvoj sektora koji zaslužuju posebnu pažnju – ergonomiji, percepciji boje, afektivnom i mentalnom razvoju, edukaciji i igri, sa neophodnim pominjanjem održivosti, hibridizacije, fleksibilnosti i versatilnosti.

The HOMI Coffee Experience by Altoga

Ovaj novi događaj, kreiran u saradnji sa ALTOGA – Nacionalnom Asocijacijom pržionica kafe, uvoznika kafe i prodavaca na veliko, uz posebnu podršku Aicaf, dizajniran je da podigne svest o kaf ii novim poslovnim prilikama koje ona donosi među specijalizovanim prodavcima.

Ovaj prostor će predstaviti rešenja i preporuke, specijalno dizajnirane za prodavce, uključujući proizvode, ideje i novitete u okviru stonog i kuhinjskog pribora. Svaki dan na HOMI Coffee Experience će ponuditi sesije degustacije, u saradnji sa kompanijama iz sektora kafe i stručnih majstora, ali će takođe biti organizovane različite radionice sa širokim asortimanom tema, uključujući metode pripreme moka kafe, aperitive i koktele sa kafom, kao i priče o održivosti.

Na kraju, edukativni deo sajma odvijaće se u okviru HOMI Lab. Ovde će profesionalci iz industrije moći da posećuju seminare i razgovore na temu internacionalnih trendova u svetu prodajnog dizajna, sa dubokoumnim diskusijama na temu novih tehnologija, dizajna i strateškog razmišljanja, uz tri sastanka specijalno posvećena prodaji sa tematikom Božića.

Povezane teme

19.09.2021 Whats new

Metamorfoze Bvlgari na milanskoj Nedelji dizajna

Instalacije Bvlgari tradicionalno su jedan od najspektakularnijih događaja milanske Nedelje dizajna.

17.08.2021 Whats new

Salone del Mobile: dugo očekivani sajam nameštaja biće održan u Milanu u septembru

Najveći sajam nameštaja, Salone del Mobile preimenovan je u Supersalone.

09.07.2021 Whats new

Otvoren je međunarodni arhitektonski konkurs MIKRO EKO KUĆA 2021

Ovaj konkurs je prilika za mlade arhitekte i dizajnere, studente arhitekture i dizajna...

22.02.2021 Whats new

Otvoren ekskluzivni Miele showroom u Beogradu na vodi

Kompanija Miele, vodeći svetski proizvođač premijum aparata za domaćinstvo, otvorila je novi, ekskluzivni prodajni salon u Beogradu na vodi.

11.02.2021 Whats new

Pored sajma nameštaja u Milanu, prema Homi-ju održaće se domaći kultni događaj

"Lepota koju su zanatlije i dizajneri pružili u predmetima koji prkose vremenu, prenose poruke i menjaju tok dizajna istorije sa komplementarnim nameštajem i dodacima" Kada se shv...

05.12.2020 Whats new

Homi Lifestlye sajam odložen za septembar 2021.godine

HOMI, čuveni italijanski lifestyle sajam, održaće se u septembru iduće godine, zajedno sa Salone del Mobile.Milano...

30.11.2020 Whats new

Evropska premijera izložbe Ljubav je ljubav: Radost venčanja za sve Žan Pol Gotje

Žan Pol Gotje: "Nadam se da se uskoro vidimo u Beogradu, volim vaš grad!"

17.10.2020 Whats new

HOMI LIFESTYLE - vaš sastanak sa dizajnom u januaru

Kao jedini italijanski događaj posvećen kućnoj dekoraciji, HOMI Lifestyle sajam vraća se na scenu, sa višekanalnom platformom, koja je ojačana svojom specijalnom zajednicom, #HOMIc...

10.07.2020 Whats new

HOMI Lifestyle - svetska promocija italijanskog dizajna

Sajam će se održati 19.-22. septembra 2020. godine u Fiera Milanu.

04.06.2020 Whats new

Produžen rok za prijave na umetnički konkurs „Postani deo kvARTa“

Rok za prijavu na najveći umetnički konkurs u regionu, „Postani deo kvARTa“ produžen je za dve nedelje, pa svi zainteresovani mogu da pošalju svoje ideje do 8. jula u 15 sati.

02.06.2020 Whats new

Predrag Vukašinović predstavlja svoju novu izložbu fotografija

Predrag Vukašinović svoju umetničku afirmaciju i priznanje stekao je na domaćoj i internacionalnoj sceni kao modni dizajner.