Marshall Willen prenosivi zvučnik poziva na druženje i zabavu

Iako je Marshall najpoznatiji po svojim gitarskim pojačalima, red je došao da čuvena kompanija predstavi i nešto drugačiji uređaj za savršeno muzičko iskustvo.

Willen je moćni prenosivi zvučnik koji je napravljen da ide svuda sa vama. Napravljen sa jednim 2'' drajverom punog opsega i dva pasivna radijatora, ovaj zvučnik vam donosi dobro prepoznatljiv Marshall zvuk bez kojeg ne možete živeti.

Najviša klasa IP67 otpornosti na prašinu i vodu znači da je ovaj simpatični uređaj uvek spreman za put. Da budemo precizniji, mali Willen spaja legendarni Marshall dizajn sa robusnošću koja vas poziva da pomerite njegove granice.

Sve ovo, plus njegovih ogromnih 15 sati slušanja na jednom punjenju i kaiš za montiranje znače da će vas maleni zvučnik savršeno pratiti u stopu!

Kad god treba da dopunite bateriju nemate razloga za brigu jer tri sata punjenja će ga vratiti na punu snagu. Čvrsta konstrukcija ovog zvučnika je bez PVC-a, a 60% plastike se reciklira nakon upotrebe od korišćene elektronike. Na ovaj vačin, Willen ispunjava obećanje o održivijem pristupu Marshall-a, zadržavajući ikonski dizajn koji savršeno oslikava tradicionalne vrednosti čuvenog brenda.

Willen je vrhunski višenamenski zvučnik koji ima neverovatno fleksibilno pozicioniranje. Možete ga uspraviti, položiti, pričvrstiti za neki predmet ili ga jednostavno ostaviti da visi uz pomoć gumene trake postavljene pozadi.

Pritom, zvučnik ima ugrađen mikrofon pa tako u svakom momentu možete odgovarati na pozive pomoću kontrolnog dugmeta postavljenog na prednjoj strani i uživati u ćaskanju bez upotrebe ruku.

Ako želite da prilagodite svoj zvuk, možete birati između tri unapred podešena ekvilajzera u aplikaciji. Tu je i čuveni stack-mode koji vam omogućava da pojačate svoj zvuk sesijom sa više zvučnika.

Uz ovakve dodatke, sigurni smo da će vaše omiljene pesme zvučati bolje i kvalitetnije!

izvor: marshall

Povezane teme