Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova simpatična prenosiva grejalica je idealan tehnički izum za sve zimogrožljive ljude...

Da, dobro ste čuli! Ova simpatična prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

Svi vole da pričaju o tome kako je zimski period prelep i koliko sneg može biti uzbudljiv, ali većina ljudi priznaje da je zima za njih ipak, previše hladna. I nažalost, za njih praznici koji nastupaju ne utopljavaju atmosferu previše. Ako su vam u zimskom periodu prsti previše ukočeni da biste kucali pravilno i brzo, noge konstantno hladne, nos uvek otečen i vlažan, onda je ova mini grejalica idealno rešenje za vas.

Održavanje centralnog grejanja na visokom nivou može predstavljati veoma skup sport, posebno ako posedujete stariju i prilično istrošenu stolariju i izolaciju, dok grejanje na struju ponekada može osiromašiti i manju državu, tako da je italijanski dizajner Marko Zagaria kreirao veoma jeftinu, ekološki ispravnu i neverovatno efektnu grejalicu za ličnu upotrebu.

Grejalica Egloo koristi samo tri sveće kako bi proizvela toplotu za prostor do 19 m2 i zagreje ga za samo nekoliko minuta. Ova pametna naprava može da obezbedi toplotu pet sati, prilikom jednog punjenja, ali nastavlja da emituje akumuliranu toplotu i nakon što sveće izgore.

Podešavanje grejalice Egloo na savršenu temperaturu, definitivno traje kraće od borbe sa termostatom modernih grejnih tela. Jednostavno postavite sveće unutar baze i zatim ih preklopite sa metalnom mrežom i dve kupole. Akumulirana toplota iz unutrašnjosti se polako i ravnomerno oslobađa kroz vrh unutrašnjih kupola, tako da je osetite gotovo odmah po aktiviranju grejalice.

Iako je originalna grejalica Egloo kreirana uglavnom od ofarbane terakote, kompanija je nedavno na tržište izbacila liniju predivno dizajniranih metalnih kupola, kako bi njima dodala toplotu i dekorativnu lepršavost vašem domu.

 

Povezane teme

14.02.2024 Tehnika

Mason60 Schizzato: elegantna tastatura inspirisana keramikom

U svetu računarskih tastatura, gde su dizajn i funkcionalnost obično u prvom planu, serija tastatura Mason60 Schizzato predstavlja pravo umetničko remek-delo među ulaznim uređajima...

11.02.2024 Tehnika

KEF LSX II LT: novi bežični Hi-Fi zvučnici sa vrhunskim zvukom i pristupačnom cenom

Ovi bežični Hi-Fi zvučnici, lansirani kao manja verzija prethodnog modela, oduševljavaju korisnike istim kvalitetom zvuka zahvaljujući naprednoj tehnologiji i inovativnom dizajnu.

08.02.2024 Tehnika

HP Envy Move: prilagodljiv računar koji može uspešno zameniti vaš laptop

Ponesite svoj HP Envy Move gde god želite, uživajte u svestranosti i performansama koje čine rad i zabavu nezaboravnim.

05.02.2024 Tehnika

Revolucionarni Samsung Music Frame: zvučnik kamufliran u elegantan okvir za slike

Samsung Music Frame je više od običnog zvučnika - to je muzički uređaj koji se može maskirati kao elegantan okvir za slike.

02.02.2024 Tehnika

Kompanija LG predstavila prvi transparentni bežični OLED televizor

Ovaj televizor kombinuje transparentni 4K OLED ekran sa LG-ovom bežičnom video i audio tehnologijom prenosa, pružajući korisnicima neviđenu slobodu u organizaciji životnog prostora...

30.01.2024 Tehnika

ASUS Zenbook Duo: prvi laptop računar od 14 inča sa dvostrukim ekranom

ASUS ZenBook DUO se ističe po svom jednostavnom dizajnu koji nameće pitanje - zašto se zadovoljiti jednim ekranom kada možete imati dva?

27.01.2024 Tehnika

LG predstavio svog Smart Home AI Agenta

Uz nove i pametne tehnologije za dom, ovaj dvonožni robot na točkovima, automatizovan od strane veštačke inteligencije, predstavlja fuziju modernih tehnologija i AI mogućnosti.

21.01.2024 Tehnika

LG Styler: recite "zbogom" izgužvanoj odeći

Korisnici jednostavno mogu okačiti svoju izgužvanu odeću unutar vrata, izvaditi parni aparat pričvršćen za dno Styler-a i pokrenuti proces pare pritiskom na dugme.

18.01.2024 Tehnika

Novi 4K Lifestyle projektor kompanije LG postaje umetnički dodatak modernom domu

Iako jedan od najmanjih dostupnih projektora, najnoviji kućni projektor iz kompanije LG, pod nazivom CineBeam Qube, je neverovatno moćan a pritom i neverovatno moderan.

15.01.2024 Tehnika

Motorola predstavlja svoje nove pametne telefone inspirisane bojom godine

Kroz ovu inovativnu saradnju, Motorola želi dublje povezati korisnike s njihovim uređajima, nudeći im ne samo tehnološke karakteristike, već i emocionalno zadovoljstvo kroz estetik...

12.01.2024 Tehnika

LG PuriCare AeroFurniture: za sve koji žele da ubrizgaju malo stila u svoju svakodnevnicu

Postižući savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i naprednog dizajna, napredni prečišćivač vazduha omogućava visokokvalitetnim kućnim aparatima da uzdignu umetnost življenja zas...