Da lakše preživite zimu: simpatična prenosiva grejalica kompanije Egloo

Ova simpatična prenosiva grejalica je idealan tehnički izum za sve zimogrožljive ljude...

Da, dobro ste čuli! Ova simpatična prenosiva grejalica je savršeno rešenje za sve ljude kojima je gotovo uvek hladno i pruža pet sati toplote za ekvivalent od dvadeset dinara utrošene električne energije.

Svi vole da pričaju o tome kako je zimski period prelep i koliko sneg može biti uzbudljiv, ali većina ljudi priznaje da je zima za njih ipak, previše hladna. I nažalost, za njih praznici koji nastupaju ne utopljavaju atmosferu previše. Ako su vam u zimskom periodu prsti previše ukočeni da biste kucali pravilno i brzo, noge konstantno hladne, nos uvek otečen i vlažan, onda je ova mini grejalica idealno rešenje za vas.

Održavanje centralnog grejanja na visokom nivou može predstavljati veoma skup sport, posebno ako posedujete stariju i prilično istrošenu stolariju i izolaciju, dok grejanje na struju ponekada može osiromašiti i manju državu, tako da je italijanski dizajner Marko Zagaria kreirao veoma jeftinu, ekološki ispravnu i neverovatno efektnu grejalicu za ličnu upotrebu.

Grejalica Egloo koristi samo tri sveće kako bi proizvela toplotu za prostor do 19 m2 i zagreje ga za samo nekoliko minuta. Ova pametna naprava može da obezbedi toplotu pet sati, prilikom jednog punjenja, ali nastavlja da emituje akumuliranu toplotu i nakon što sveće izgore.

Podešavanje grejalice Egloo na savršenu temperaturu, definitivno traje kraće od borbe sa termostatom modernih grejnih tela. Jednostavno postavite sveće unutar baze i zatim ih preklopite sa metalnom mrežom i dve kupole. Akumulirana toplota iz unutrašnjosti se polako i ravnomerno oslobađa kroz vrh unutrašnjih kupola, tako da je osetite gotovo odmah po aktiviranju grejalice.

Iako je originalna grejalica Egloo kreirana uglavnom od ofarbane terakote, kompanija je nedavno na tržište izbacila liniju predivno dizajniranih metalnih kupola, kako bi njima dodala toplotu i dekorativnu lepršavost vašem domu.

 

Povezane teme

09.06.2024 Tehnika

Kombinacija kvalitetnog zvuka i svetlosnih efekata za nezaboravno leto

U poređenju sa svojim prethodnikom, Boom 2 Plus dolazi sa osam različitih podešavanja osvetljenja koja korisnici mogu prilagoditi, kreirajući privlačno vizuelno iskustvo koje prati...

06.06.2024 Tehnika

Prvi laptop sa proširenom realnošću

Uz NReal AR naočare, uživajte u visoko rezolucijskom ekranu na virtualnom platnu od 100 inča, bez potrebe za klasičnim monitorom.

03.06.2024 Tehnika

Noviteti kompanije LG koji vaš dom pretvaraju u elegantno utočište

LG OLED M i Zero Connect Box omogućavaju integraciju tehnologije i dizajna, nudeći vlasnicima kuća fleksibilnost i eleganciju potrebnu za stvaranje sofisticiranih, urednih životnih...

31.05.2024 Tehnika

Sonos predstavlja svoje prve bežične slušalice

Sonos Ace impresionira svojim elegantnim i modernim dizajnom. Vitki profil i premium kombinacija metala i mat plastike daju ovim slušalicama sofisticiran izgled.

28.05.2024 Tehnika

Frižider na solarni pogon može da radi i do 40 sati bez struje

Holistički pristup dizajnu i distribuciji proizvoda čini EasyFreeze frižider na solarni pogon ne samo efikasnim već i ekonomski održivim.

25.05.2024 Tehnika

LG TONE Free T90S: bežične slušalice od čistog grafena za vrhunski zvuk

LG TONE Free T90S bežične slušalice od čistog grafena predstavljaju savršen izbor za ljubitelje vrhunskog zvuka u pokretu

22.05.2024 Tehnika

iFi GO Bar Kensei: revolucionarni ultra-prenosivi DAC za pametne telefone

Britanska kompanija iFi, predstavila je GO Bar Kensei, kompaktan ali moćan digitalno-analogni konvertor (DAC) koji se savršeno uparuje sa pametnim telefonima i drugim modernim uređ...

19.05.2024 Tehnika

Revolucionarna mehanička tastatura tanja od vašeg mobilnog telefona!

Rušenjem barijera u dizajnu i funkcionalnosti, EDGE predstavlja najtanju mehaničku tastaturu na svetu, postavljajući novi standard za prenosivost bez žrtvovanja performansi.

16.05.2024 Tehnika

Nove Beats by Dre slušalice: elegantan zvuk u neutralnim i pastelnim bojama

Ove nove ponude personifikuju bežičnu praktičnost i sofisticirani dizajn, a dostupne su u raznim elegantnim neutralnim i pastelnim tonovima.

13.05.2024 Tehnika

Google Pixel 8a: napredna AI tehnologija po pristupačnoj ceni

Pixel 8a je praktično manja verzija Pixel 8 modela, zadržavajući isti dizajn i duh. Glavna promena je u materijalima korišćenim za izradu zadnje strane telefona - umesto stakla, sa...

10.05.2024 Tehnika

Revolucionarna CLVX 1 tastatura i tačped u jednom

Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova tastatura obećava da će unaprediti produktivnost i udobnost korisnika širom sveta.