Zgrabite ovu lampu i ponesite je sa sobom!

Više slika

Više slika

Valigia je stona lampa koju samo trebate da zgrabite i ponesete sa sobom!

U pitanju je originalna lampa sa nosećim lukovima i sjajnom crvenom obojenom metalnom ručkom.‎ Svetiljka pod imenom Valigia se sastoji od dva noseća luka od sjajnog crvenog metala i metalnog svoda koji sadrži izvor svetlosti, sa mat crno-belom kombinacijom boja spolja i iznutra.

Opisana kao satirična i neformalna, ova stona lampa je zapravo mala arhitektura koja se igra sa svojim nomadskim granicama. Kao kofer, Valigia se može postaviti svuda: u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili kancelariji. I verujte nam na reč: savršeno će se uklopiti baš svuda!

Ikonična lampa dizajnera Ettorea Sottsassa dizajnirana je sada već davne 1977. godine. Kao što smo pomenuli, njena mala ručka i potporni lukovi koji podsećaju na monumentalnu arhitekturu, izrađena je od sjajnog metala efektne crvene boje i dvobojnog abažura sa mat crnom spoljašnjošću i belom unutrašnjošću kako bi se omogućio veći prinos uključenog LED izvora svetlosti.

Valigia je jasna referenca za putovanja i dizajnirana je da se nosi bilo gde. Stona ili podna lampa idealna za okruženja sa prefinjenim stilom u kojima ne samo da će igrati ulogu izvora svetlosti već će postati pravi dizajnerski objekat kome niko ne može odoleti.

Povezane teme

07.04.2024 Osvetljenje

Jednostavna a tako neobična: lampa sa levitirajućom kuglom za kontrolu svetla

Ono što čini ovu lampu izuzetnom nije samo njen jedinstveni dizajn, već i način na koji izbegava tradicionalne fizičke kontrole.

04.04.2024 Osvetljenje

Osvetlite svoj dom stilom: najbolje stone lampe za svaki enterijer

Stona lampa možda nije najpraktičnija za čitanje ili rad, ali to ne znači da ne može izgledati izvanredno na vašem stolu.

01.04.2024 Osvetljenje

Otkrijte svetlost na potpuno nov način sa našom selekcijom najoriginalnijih lampi

Uz ove originalne lampe, prostorije postaju ne samo osvetljene već i obogaćene lepotom i karakterom, što svaki trenutak čini posebnim i nezaboravnim.

29.03.2024 Osvetljenje

Jednostavnost koja očarava: 3D štampana lampa jedinstvenog dizajna

Ova lampa, kreirana od strane nemačkog dizajnerskog studija VOSDING Industrial Design, predstavlja spoj inovativnih proizvodnih procesa i estetike koja je osvojila srca široke publ...

26.03.2024 Osvetljenje

Blistavi i šareni svetlosni efekti u vašem enterijeru: Govee RGBIC Neon Rope Light 2

Sa svojim fleksibilnim dizajnom i moćnim opcijama prilagođavanja, Govee RGBIC Neon Rope Light 2 nudi izuzetno sredstvo za izražavanje vašeg stila kroz blistave i šarene svetlosne e...

23.03.2024 Osvetljenje

Ključni faktori prilikom izbora stone lampe za vaš dom

Stone lampe predstavljaju elegantan i funkcionalan dodatak svakom domu, pružajući ne samo osvetljenje, već i estetski dodir koji može transformisati prostor.

20.03.2024 Osvetljenje

Viseća rasveta inspirisana zarđalim lampionima iz ribarskih luka

Sa elegantnim dizajnom i toplim osvetljenjem, ova kolekcija visećih svetiljki donosi u vaš dom atmosferu koja podseća na mirne ribarske luke i tihe večeri uz vodu.

17.03.2024 Osvetljenje

Vintage estetika u modernom osvetljenju

Stakleni blokovi iz ere Hladnog rata dobijaju novo značenje zahvaljujući razigranom dizajnu Kismas studija, stvarajući sanjivu kolekciju lampi koje povezuju prošlost i sadašnjost.

14.03.2024 Osvetljenje

Inovativni LED luster dizajniran za borbu protiv sumornih zimskih dana

Sunday Light je luster dizajniran da donese osećaj sunčanog dana u vaš dom, bez obzira na vremenske prilike napolju.

11.03.2024 Osvetljenje

Jednostavan dizajn akustičnog osvetljenja koje smanjuje buku i emituje toplo svetlo

Vika je akustična plafonska svetiljka koja prigušuje zvukove niske i visoke frekvencije dok istovremeno emituje atmosfersko svetlo.

08.03.2024 Osvetljenje

Uticaj rasvete na atmosferu u modernim enterijerima

Rasveta igra ključnu ulogu u formiranju atmosfere u prostoru i može značajno uticati na percepciju, raspoloženje i funkcionalnost enterijera.