Prelepi lusteri u živim bojama uveseliće svaki enterijer

Britanski brend rasvete Innermost objavio je dva svoja popularna modela lustera u nizu živih boja.

Prvobitno dostupne isključivo u crno-beloj boji, čuvene Hokton i Chelsea lampe sada dolaze u roze, ljubičastoj, žutoj, tamno plavoj, šumsko zelenoj i maslinastoj verziji. Plafonska rasveta je uvek bila u fokusu, ali kupci zahtevaju sve veći izbor pa je kompanija rešila da lansira ne samo nove dizajne već i veći izbor boja i završnih obrada.

Jedna od lampi dostupnih u novoj kolekciji boja je takozvani krivolinijski privezak sa tri ugaone površine koji dizajneri opisuju kao model jednostavnog, ali dovoljno upečatljivog izgleda koji uz pomoć samo jednog klika može da razveseli svaki životni prostor.

Tu je i plafonsko svetlo pod nazivom Chelsea, koje svojim oblikom neodoljivo podseća na prevrnutu šolju za čaj, sa emitovanjem svetlosti u dva pravca: nagore i nadole. Oba ova modela napravljena su od aluminijuma i čelika i mogu se kombinovati u cilju kreiranja šarenih svetlosnih aranžmana.

Za kraj dodajemo i to da su legendarni Hokton i Chelsea sada dostupni u brojnim veličinama koje podjednako dobro funkcionišu i u stambenim ali i u poslovnim prostorima.

izvor: innermost

Povezane teme