Neverovatna „Ring“ lampa koja pruža podesivi oreol svetlosti

Ovaj neverovatni dizajn podne lampe okružuje vašu fotelju prstenom, dajući vam podesivi oreol svetlosti.

„Ring Light“ je sasvim drugačija od bilo koje lampe koju smo do sada videli. Naravno, naziv „Ring Light“ bi mogao da bude dobro poznat fotografima, ali ovde svetlost ne dolazi u obliku kruga. Umesto toga, svetlo dolazi montirano na postolje u obliku prstena koje odgovara vašem sedištu.

Ova lampa ima nekoliko prilično zanimljivih uloga - prvo, zaista deluje kao divan naglasak vašeg nameštaja. Način na koji kružni stalak „ocrtava“ vašu omiljenu stolicu za čitanje jednostavno je lepo videti i vizuelno naglašava vaše omiljeno mesto na moćan način.

Drugo, kružni prsten služi kao klizna šina za Ring Light. Svetlo se nalazi na šini i može se pomerati bilo gde, dajući vam kontrolisani usmereni izvor svetlosti umesto dosadnog stacionarnog. Ugao i smer svetlosti možete podesiti jednostavnim pomeranjem, bilo da biste mogli bolje čitati, ili za selfije sa dramatičnim osvetljenjem! Konačno, sjajan mali pomoćni stočić sa leve strane prstena omogućava vam da na njega položite knjige, telefon ili šolju kafe/čaja.

Lampa takođe radi sama od sebe (ne morate joj dodavati nameštaj), ali ona dobija novo značenje onog trenutka kada u krug ubacite omiljenu stolicu, otoman ili fotelju. S obzirom na svoju veličinu, u prsten se može smestiti fotelja ili stolica za jednu osobu.

Naš jedini savet je da pazite na glavu kad ustajete!

Povezane teme