Modularna kolekcija osvetljenja koja uspešno sjedinjuje dve suprotnosti

Više slika

Više slika

Ova intrigantna modularna kolekcija osvetljenja se sastoji od tri različita elementa: Hyphen Pendant, Hyphen Table Simple i Hyphen Table Double.

Naziv "Hyphen" potiče od starogrčke fraze koja označava spajanje dve suprotnosti u jedno. To odražava osnovni koncept kolekcije, koji spaja topli, mekani i osetljivi porcelan s hladnim, snažnim i sjajnim čelikom. Svaki komad u kolekciji je dostupan u različitim materijalima i završnim obradama, uključujući hromatski crni liveni čelik, peskareno crno liveno gvožđe i mat beli porcelan.

Centralni deo ove kolekcije su zakrivljene svetiljke koje se mogu koristiti kao viseće ili stone varijante. Viseća verzija sastoji se od dva cilindrična tela spojena na konusni nosač koji omogućava višestruke položaje i orijentacije svetla, stvarajući meko usmereno svetlo.

Stona verzija, Hyphen Table, može se razdvojiti na jedan ili dva dela i postaviti na različite načine zahvaljujući sistemu podrške koji savršeno odgovara oblicima svetiljki. Ovi modeli takođe imaju ugrađene dimere na dodir za jednostavno prilagođavanje osvetljenja.

Jedna od stavki koja izdvaja Hyphen kolekciju je njena održivost. Sve svetiljke u kolekciji su dizajnirane i proizvedene u skladu s filozofijom bliske saradnje s lokalnim majstorima keramike. Svaki komad iz kolekcije ručno se izrađuje pomoću prilagođenih porcelanskih kalupa i pažljivo se obrađuje tokom nekoliko faza proizvodnje raspoređenih u više dana.

Osim toga, Hyphen kolekcija propagira održivost i kroz svoju ambalažu. Svaka svetiljka dolazi u ambalaži bez plastike, izrađenoj od recikliranog i biorazgradivog kartona koji se može ponovo reciklirati. Ova ambalaža se isporučuje koristeći transport bez emisija ugljenika, što dodatno naglašava održivi karakter ove kolekcije.

Hyphen nije samo estetski privlačan i inovativan u dizajnu, već i odgovoran prema prirodi, što ga čini privlačnim izborom za one koji cene kvalitetno osvetljenje s naglaskom na održivost.

Povezane teme

05.05.2024 Osvetljenje

LED rasveta za ažuriranje vaše kuhinje

Dodavanjem privlačnih detalja poput rasvete, u velikoj meri možete promeniti izgled vaše kuhinje. Ovom prilikom odabrali smo LED rasvetu za osveženje vaše kuhinje.

02.05.2024 Osvetljenje

Saveti i ideje za savršeno osvetljeno predsoblje

Od pružanja praktične osvetljenosti do dodavanja dodira stila, svetiljke igraju ključnu ulogu u unapređenju estetike i funkcionalnosti vašeg ulaza.

29.04.2024 Osvetljenje

Romantično osvetljenje za spavaću sobu

Lampice, fenjeri i sveće zajedno stvaraju slojevitu i bogatu atmosferu koja oživljava prostor i budi strasti.

26.04.2024 Osvetljenje

Osvetljenje koje trpezariji daje potpuno novi sjaj

Trpezarija je važan prostor posvećen kućnoj zabavi i uživanju u obrocima sa porodicom i prijateljima, a osvetljenje u ovoj prostoriji pomaže u postavljanju privlačnog ambijenta i t...

24.04.2024 Osvetljenje

Kombinacija različitih izvora osvetljenja za opušteniji osećaj u domu

Kada se pravilno kombinuju, ovi različiti elementi osvetljenja mogu stvoriti raznoliku paletu svetlosti koja se prilagođava potrebama prostorije i željenoj atmosferi.

18.04.2024 Osvetljenje

Lusteri ili šarene viseće bombone - odlučite sami!

Nova kolekcija izdvaja se svojim revolucionarnim pristupom tradiciji, uključujući staklene elemente u boji bombona pažljivo raspoređene duž užeta, poput dragocenih bisera na niti.

15.04.2024 Osvetljenje

Ambijentalno osvetljenje po meri svakog romantika: lampe u obliku Meseca

Osim što stvaraju opuštajuću atmosferu, ove lampe su i estetski privlačne, što ih čini idealnim dodatkom za svaku sobu u kući.

10.04.2024 Osvetljenje

Moderne kristalne lampe

Dodir elegancije i sofisticiranosti za vaš dom…

07.04.2024 Osvetljenje

Jednostavna a tako neobična: lampa sa levitirajućom kuglom za kontrolu svetla

Ono što čini ovu lampu izuzetnom nije samo njen jedinstveni dizajn, već i način na koji izbegava tradicionalne fizičke kontrole.

04.04.2024 Osvetljenje

Osvetlite svoj dom stilom: najbolje stone lampe za svaki enterijer

Stona lampa možda nije najpraktičnija za čitanje ili rad, ali to ne znači da ne može izgledati izvanredno na vašem stolu.

01.04.2024 Osvetljenje

Otkrijte svetlost na potpuno nov način sa našom selekcijom najoriginalnijih lampi

Uz ove originalne lampe, prostorije postaju ne samo osvetljene već i obogaćene lepotom i karakterom, što svaki trenutak čini posebnim i nezaboravnim.