Lampa koja se harmonično uklapa u svaki baštenski prostor

LYX Luminaires s ponosom predstavlja kolekciju solarnih i LED lampi niske potrošnje koje je dizajnirao Claude Robin...

Proizvedene u Francuskoj, ove ljupke lampe su u stanju da se suoče i sa najzahtevnijim ograničenjima koje nude spoljni prostori. I ne samo to, one su u stanju da zadovolje najrazličitije potrebe za stvaranjem jedinstvenog svetlećeg univerzuma, bilo da se radi o zidnoj rasveti, baštenskom osvetljenju ili običnom obeležavanju staza.

Od stvaranja prolaznih prazničnih ambijenata pa sve do svakodnevnih funkcionalnih instalacija, svaka lampa učestvuje u kreiranju specifične svetlosne atmosfere.

To je slučaj i sa najnovijim primerkom nazvanim Plein Cintre, takozvanom autonomnom stonom lampom koja, baš poput najlepšeg svećnjaka, raspršuje meko ili oštrije svetlo tokom večeri. Lampa je dizajnirana tako da se tokom dana harmonično uklapa u baštenski prostor, dok u sumrak svetlost otkriva njene najskrivenije linije.

Diskretna, ljupka i do maksimuma posvećena spoljašnjem okruženju, ova lampa dolazi u završnoj obradi epoksidne boje, podesivog je intenziteta i predstavlja jedan od najsmelijih svetlećih izraza LUX Luminaires kompanije.

Izvor: lyx-luminaires.fr

Povezane teme