Interaktivna lampa inspirisana harmonikom koju možete oblikovati po želji

U pitanju je interaktivno ambijentalno svetlo inspirisano harmonikom, koje se pretvara u dizajn koji vi poželite...

Evo jednog zaista originalnog rešenja za osvetljenje! Harmonika lampa je savršen primer inovativnog (a opet, tako dobro poznatog) dizajna koji ne samo da osvetljava već i nudi interakciju sa korisnicima. Krajnje jednostavan oblik – dva drvena kraja između kojih se nalazi plisirano senilo izrađeno od tyvek papira, tako da se lampa može ne samo otvoriti, već i preklopiti i uvrnuti, baš kao da je reč o malenoj harmonici sa ugrađenim LED svetlom.

Međutim, to nije jedini trik koji krije ova neobična lampa! Naime, njeni drveni krajevi imaju ugrađene magnete koji vam omogućavaju da ih spojite zajedno u trenucima kada poželite da kreirate ukrasni cvet ili pak most svetlosti, ali i da povežete seriju harmonika lampi zajedno kako biste napravili veoma interaktivnu osvetljenu instalaciju koja se može rasporediti u čitav niz oblika.

A ukoliko vam to nije dovoljno, možete je čak i okačiti pomoću pratećeg magnetnog užeta, kako biste svom domu doneli poseban šmek u hladnim zimskim noćima. Harmonika lampa nudi vam interesantan izbor drveta - bambus, orah i javorovo drvo, što je sasvim dovoljno za postizanje posebno elegantnog izgleda za tren oka.

Pored “nevidljivih” magneta, drveni paneli sadrže LED diode, kao i punjivu bateriju od 1600 mAh, koja vam daje između 6-8 sati osvetljenja pri punom punjenju. Prenosna lampa takođe dolazi sa dve temperature boje svetla, što vam omogućava da prelazite između toplog i hladnog osvetljenja samo zatvaranjem i otvaranjem lampe.

Savršena za radne prostore, stolove za kafu i većinu radnih ploča, lampa koristi kombinaciju prirodnog drveta i tyvek papira (otpornog na kidanje) kako bi se uklopila u dekor vašeg doma, ali je i dalje dovoljno robusna da se možete sa njom igrati satima.

Izvor: yankodesign

Povezane teme