Dramatično sumorno nebo uhvaćeno u laganoj lampi

Opisana kao svetleći proizvod koji odražava dramatično sumračno nebo, Twilight lampa koristi principe lakog inženjeringa u vazduhoplovstvu kako bi se nametnula kao akcentna tačka svakog enterijera.

U suštini, ako malo bolje zagledate, shvatićete da se radi zapravo o krajnje minimalnoj estetici koja posebnu pažnju stavlja na zamršene detalje. Upravo ovi detalji imaju za cilj da ukažu na visok kvalitet i bezvremensku lepotu u kojoj možete uživati godinama.

Ovaj privlačna lampa kao da inovativno obuhvata prelazak dana u noć i hvata njihov trenutak koegzistencije pomoću dva organska oblika koji se vešto spajaju jedan u drugi. Kada se dani susreću sa noćima, pojavljuje se meka blistava svetlost, mešajući boje dva sveta.

S jedne strane, ne možemo a da se ne zapitamo kako je neki oblik mogao da uđe u drugi, a opet i kako je moguće da ove dve suprotnosti uopšte koegzistiraju zajedno u savršenoj ravnoteži?

Korišćenje izdržljivog materijala, tkanine kevlar, rezultiralo je ovom zadivljujućom minimalističkom strukturom koja je nezamislivo lagana (čitavih 80 grama) i jaka sa najvećim abažurom visine 64 cm i prečnikom od 72 cm.

Pored toga što sadrži minimalan broj linija koje su tačno dovoljne da predstave i zadrže svoj oblik – tonovi vlakana ove izvanredne lampe pojavljuju se u providnim slojevima dajući suptilne nagoveštaje narandžastih, plavih i ljubičastih nijansi, bez napora odražavajući dramatično sumračno nebo.

Od igranja sa raznim kompozicijama linija, kao i bojama koje odgovaraju prelepom nebu, do eksperimentisanja sa različitim veličinama i oblicima koji se stapaju jedni u druge – prilike za stvaranje jedinstvene i neverovatno zanimljive lampe su izgledale zaista beskrajno.

Povezane teme

10.06.2024 Osvetljenje

5 najboljih opcija za osvetljenje malog predsoblja

Koliko god da je minijaturan ovaj deo vašeg doma, budite sigurni da postoji svetiljka koja će savršeno odgovarati vašem prostoru i doprineti stvaranju prijatne atmosfere dobrodošli...

07.06.2024 Osvetljenje

Dizajn rasvete za male prostore: maksimizirajte osvetljenost i dobar stil

Maksimiziranje osvetljenosti i stila u malim prostorima može biti izazovno, ali prava rasveta može transformisati čak i najmanju sobu u svetlu i stilizovanu oazu.

04.06.2024 Osvetljenje

Lampa u obliku šrafa pruža taktički pristup kontroli osvetljenja

Set lampa podseća na ogroman šraf, posebno kada je njena svetlost na najnižoj tački, i nudi jedinstvenu i privlačnu interakciju sa korisnicima.

01.06.2024 Osvetljenje

Prenosiva lampa: savršen spoj retro dizajna i moderne tehnologije

Oblik lampe je inspirisan tradicionalnim fenjerom, a svetlost se širi pod uglom od 360 stepeni. Telo baterije fenjera, kada se ukloni sa svog položaja, takođe može postati lampa ko...

29.05.2024 Osvetljenje

Originalna rasvetna tela koja izazivaju emocije i inspirišu maštu

Kolekcija Multiforme, zadivljujuća tapiserija svetiljki, nudi dizajnersko iskustvo koje izaziva emocije i inspiriše maštu. Pedantno izrađen od strane vizionarskih dizajnera, svaki...

26.05.2024 Osvetljenje

Minimalistička rasveta od aluminijuma i čelika: sirova lepota prirode u dizajnu

Ova rasvetna tela nisu samo praktična rešenja za osvetljenje, već umetnička dela koja unose eleganciju i prirodnu lepotu u svaki prostor, stvarajući harmoničan spoj modernog dizajn...

23.05.2024 Osvetljenje

Osvetljenje u vrtu

Spoljna rasveta može znatno ulepšati izgled vašeg dvorišta, staza ili terase u toplim večerima. Za prijatna druženja u večernjim satima na terasi ili u bašti možete postaviti zanim...

20.05.2024 Osvetljenje

5 uobičajenih grešaka u osvetljenju doma (i kako ih ispraviti)

Pitali smo stručnjake: koji su to uobičajeni krivci za loše osvetljenje doma i kako ispraviti sve te greške koje većina nas pravi kada je u pitanju ovaj deo uređenja životnog prost...

17.05.2024 Osvetljenje

Kako odabrati savršenu lampu za dnevni boravak?

Od rasvete za čitanje do dodavanja tople svetlosti za ugodne večeri, prava lampa može unaprediti kako funkcionalnost tako i estetiku vašeg dnevnog boravka.

14.05.2024 Osvetljenje

Rešenja za osvetljenje malih stanova

Od maksimiziranja prirodnog svetla do uključivanja inovativnih svetiljki, evo vodiča za osvetljavanje malih prostora sa stilom i efikasnošću.

11.05.2024 Osvetljenje

Prenosiva lampa sa punjivom sijalicom donosi magiju u mračne prostorije

Svi mi volimo dobro dizajnirano i funkcionalno osvetljenje koje ima estetsku vrednost. Ali, pored toga, važno je da svetlo može biti prenosivo, kako bi moglo da vas prati gde god d...