1000 listova ili Lepotica i Zver - šta vi birate za osvetljenje svog doma?

Dizajnerski tim kompanije Beau & Bien predstavio je svoje dve potpuno nove kreacije – magične lustere pod nazivom 1000 listova i Lepotica i Zver...

U pitanju su proizvodi koji su u potpunosti inspirisani prirodom, oni ne samo da bude osećaj šetnje u nekakvoj misterioznoj i magičnoj šumi, već istovremeno garantuju da ćete, bar na sekund, boraviti u pravoj pravcatoj bajci.

Kada je u pitanju kolekcija 1000 listova, ono što možemo reći jeste da je u potpunosti napravljena od najkvalitetnijeg porcelana iz Limoža, te da je svaki beli listić osvetljen setom LED dioda koje pružaju meko i poetično svetlo.

Ova nova kreacija se izrađuje u zlatnoj, srebrnoj ili bronzanoj varijanti a može da se instalira bilo gde – na stepeništu koje izgleda kao začarana šuma, u holu nekog luksuznog hotela ili iznad trpezarijskog stola. Drugim rečima, uz ovakav jedan luster čak i najobičnije mesto u domu za tren oka postaje bajka.

S druge strane, kolekcija pod nazivom Lepotica i Zver kao da vas sasvim otvoreno pita – šta želite biti danas? Magični luster sastavljen je od jedinstvenih delova bronze i gore pomenutog porcelana, a dostupan je u verziji lustera po meri tako da se može prilagoditi bilo kojoj vrsti dekora ali i gotovo svakom prostoru.

Od završnih obrada, boje kablova, veličine platforme, rasporeda delova i boje svetla – sve kreacije ovog autentičnog lustera izrađene su s namerom da maksimalno ulepšaju mesto u kome će i boraviti.

Izvor: beauetbien

Povezane teme