Zvučno izolovana kućna kancelarija za nesmetan rad od kuće

Kada razmislite o radu od kuće, sve deluje idealno osim činjenice da još neko boravi u prostoriji sa vama dok radite.

Ako ovih dana proslavljate svoju prvu godišnjicu rada od kuće, u najmanju ruku možete sebe da smatrate herojem. Svako od nas je morao na ovaj ili onaj način da se prilagodi posledicama Korona virusa, a rad od kuće nam se čini se predstavio u svom najneljubaznijem obliku. Nema sumnje da ste dali sve od sebe da ignorišete buku koju stvaraju vaši ukućani, kućni ljubimci, komšije, kao i kućni aparati. Bez fizičke granice između vas i stvari koje vas ometaju dok radite zaista je teško pronaći svoj fokus. Želja za malim izolovanim kutkom za rad nikad nije bila opipljivija. Potrebno nam je nešto čime se možemo ograditi i nestati tokom 8h sati radi, nešto kao što je Focus Room.

ROOM je kompanija koja stvara male montažne kućne kancelarije. Njihova svrha je da vam obezbede nesmetan rad od kuće, bez ometanja sa strane. Budući da se sve više ljudi odlučuje za rad od kuće, i planira da tako i nastavi čak i kada se stvari sa Korona virusom smire, neophodnost ovakvog jednog proizvoda je vrlo logična. Svaka izučno izolovana kućna kancelarija koja se montira na licu mesta dizajnirana je pre svega da vam obezbedi privatnost i podstakne vašu produktivnost. Takođe ona treba da stvori i psihološku granicu između vašeg rada i druženja sa vašim ukućanima.

Kako bi bila zvučno izolovana, ova kancelarija je dobila slojevite zidove za čiju izradu je upotrebljeno preko 1000 recikliranih plastičnih flaša. Na ovaj način ona ima i ekološku vrednost jer svojim nastankom uklanja plastični otpad sa lica zemlje. Kada se udobno smestite u vašoj zvučno izolovanoj Focus Room kancelariji, primetićete prisustvo neobične tišine. Efikasna eliminacija buke učiniće da dođete u dodir sa svojim mislima i brže završavate svoje poslove.

Ova kancelarija sadrži radni sto, otvorenu policu i napajanje za uređaje koje koristite pri radu. Činjenica da ih koriste kompanije kao što su Apple, NASA, Buzzfeed, Reddit, Hulu i Uber govore dovoljno u prilog njihovom kvalitetu.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Dizajn: Room

Povezane teme