Savršeni kancelarijski sto – Waterfall Desk

Kada se radi o uređenju radnog prostora, svi znamo da on mora biti savršeno isplaniran, moderan i stilizovan kako bi bio oličenje vašeg karaktera…

Ovog puta, predstavljamo vam moderni, ručno rađeni radni sto, nazvan Waterfall Desk, koji je delo Šona Vulsija, kalifornijskog umetnika. Ovaj komad nameštaja za kancelariju je prirodni nastavak njegove dizajnerske filozofije koja se zasniva na minimalizmu i čistom dizajnu.

Jedna strana radnog stola prekrivena je drvetom i predstavlja ivicu vodopada, dajući celom dizajnu dodir asimetrične lepote. Kada govorimo o drvetu, moramo napomenuti da je čitav sto kreiran od crnog oraha u kombinaciji sa čeličnim ramom. Na kraju proizvodnog procesa, svaki sto dobije ručno nanesene završne detalje od voska i ulja.

Pored svog vanvremenskog izgleda, ovaj radni sto ima i veoma interesantne osobine – tu je ugradna kožna podloga za miša, koju možemo videti i u ranijim dizajnima ovog umetnika koji je savršeno savladao stolarski zanat. Ovo je zapravo mala skrivena pregrada koja se otvara snažnom magnetnom drvenom geodom koju dobijate zajedno sa radnim stolom. U ovu pregradu možete smestiti svoje dragocenosti, a kada je zatvorite, ona predstavlja podlogu za miša na koju niko ne bi posumnjao.

Što se tiče prostora za odlaganje stvari, tu je fina klizna fioka koja se može zaključati. Takođe, tu je i magnetni strujni blok koji se može zakačiti za bilo koji deo rama, tako da je u potpunosti prilagodljiv vašim potrebama. Ovaj blok ima dva strujna ulaza i četiri USB porta.

I na kraju, ovaj sto možete prilagoditi sebi na tri načina – možete odabrati svoj panel koji predstavlja vodopad, materijal za izradu podloge za miša, kao i boju rama. Čak i da kupite model kakav možete videti u našoj galeriji, verujemo da se nećete pokajati, jer će se idealno uklopiti sa vašom kancelarijom, bilo da se ona nalazi u vašem domu ili poslovnom prostoru.

N.Đ.

Povezane teme