Živopisna kancelarija u Sofiji

Da li ste ikada sanjali o radu u sunčanoj i udobnoj kancelariji, a istovremeno bili motivisani za kreativnost?

Onda je ovaj kancelarijski projekat vaš san. Jedan od naših najdražih studija evropskog dizajna, Cache Atelier, dizajnirao je ovu kancelariju za Paisafe u Sofiji koristeći nekonvencionalne tople boje i meke elemente nameštaja da stvore radno mesto u kome se nalazi lagana, moderna i razigrana atmosfera.

Dvostruka visina originalnog rasporeda sa plafonom visokim 9 metara predstavljao je izazov pred dizajnerima izazivajući njihovu kreativnost kako da naprave komforan i funkcionalan kancelarijski raspored. Zadržavajući originalni industrijski osećaj izloženog prostora i tamnu paletu boja i materijala, dizajneri su ga uskladili sa mekim teksturama, sunčanim bojama i mladalačkim i dinamičnim elementima.

Uključujući pokretne akustične ekrane, dizajneri su uneli funkcionalnu fleksibilnost i dodatni mekani teksturni dodir u arhitektonsku školjku kojom dominiraju crni metalni okviri i glatki podovi. Guste tekstilne zavese u sunčanim bojama definišu fleksibilne šare i male zone za sastanke.

Stvarni sunčani zidni grafit ukrašava jednu od prostorija. Zajednički prostori i kancelarijska kuhinja nalaze se na drugom nivou prostora dvostruke visine, a uređeni su u umirujućim svetloplavim tonovima s dodirima senf žute i prolećno zelene boje koji povezuju paletu boja sa ostatkom izbora boja u prostoru.

Trendi dizajnerski komadi nameštaja modernih oblika i šarene presvlake nude udobnost i razigrane akcente u celoj kancelariji.

M.L.

interiorzine.com

Povezane teme