Zaštitne barijere DVO

Kompanija DVO je oduvek posvećivala veliku pažnju pitanju bezbednosti na radnom mestu.

Bilo da se radi o kancelariji, otvorenom prostoru ili recepciji hotela – bezbednost pre svega. Socijalna distanca koja nam je ovih dana visoko preporučena, je shvaćena od strane DVO tima veoma ozbiljno.

U skladu sa ovom vizijom i u ovom istorijskom trenutku, kada je data tema od temeljnog značaja za sve nas, poštujući mere koje su nam savetovane, kreiran je proizvod koji zaslužuje pažnju. Naime, u pitanju je DV300 – ekran: kolekcija zaštitnih barijera namenjena svima onima koji svakodnevno dolaze u kontakt sa kupcima, klijentima ili rade u kancelarijama u kojima postoji više radnih pozicija.

O čemu je zapravo reč?

U pitanju su transparentni ekrani od pleksiglasa koji se mogu prilagoditi većini površina u savremenim kancelarijama i drugim radnim mestima na kojima dolazi do kontakta dve ili više osoba. Praktični i jednostavni za upotrebu, ovi ekrani se mogu veoma lako postaviti u vašem radnom okruženju.

DV300 ekrani poseduju i samostojeće postolje, koje ih čini veoma pogodnim za postavku na recepcijama, stolovima ili pultovima, kao i na drugim radnim pozicijama. Vrlo su jednostavni za održavanje. Bilo koje sredstvo za čišćenje stakla će poslužiti svrsi, a budući da se mogu 100% reciklirati, to im osigurava itekakvu prednost.

Njihova suptilna prisutnost u prostoru čini ih visoko preporučljivim, a budući da se savršeno uklapaju u svaki kontekst, idealna su zaštita za radnike šireg spektra delatnosti.

Ž.J.

Povezane teme