Transparentni stolovi za kreiranje vrlo otmene kućne kancelarije

Može se reći da stilova uređenja savremenih domova ima gotovo isto koliko i ljudi na svetu.

Svako od nas prostor u kom živi vidi na drugačiji način i samim tim, iako za nečiji dom možemo da primetimo da je uređen u modernom stilu, detalji koje vlasnik bira u skladu sa svojim karakterom zapravu definišu prostor. Ovo se u poslednje vreme sve više oseća kada je reč o uređenju kućnih kancelarija. Iako nam većinom za rad trebaju sto i stolica, kreiranje kućne kancelarije je odraz karaktera svakog od nas.

Kućni radni prostor pre svega treba da bude udoban i funkcionalan kako bi vam omogućio da u njemu sa lakoćom i na vreme završavate sve svoje poslovne obaveze. Udobna stolica, prostran sto kao i dovoljno mesta za odlaganje – ono je na šta se posebno obraća pažnja. Ali tu se ne završava cela priča, jer svakoj kućnoj kancelariji je potrebno malo stila kako bi bila lepše i udobnije mesto za boravak.

Ako ste u potrazi za šik elementm koji može razbiti monotoniju u vašoj kućnoj kancelariji, imamo savršen detalj za vas. U pitanju je transparentni sto od stakla, koji može učiniti da gotovo zaboravite da radite od kuće. Na prvu ruku, ovakvi stolovi ne deluju baš kao praktična rešenja, jer je staklo dosta zahtevan materijal o kom treba voditi računa. Svi tragovi na njemu su vidljivi i lako može doći do njegovih površinskih oštećenja. Međutim ako ste voljni da o njemu vodite računa, on može podići stvari u vašoj kućnoj kancelariji na viši nivo.

Deluje neverovato ali ova vrsta stolova se odlilno uklapa kako u boho, tako i u vrlo moderne kućne kancelarije. Stakleni radni stolovi dostupni su vam u neverovatnom broju varijacija od potpuno napravljenih od stakla, preko kombinacija sa drvetom i metalom. Nezavisno od toga koji od njih odaberete jedno je sigurno – transparentni sto će u vašu kućnu kancelariju uneti dozu stila i elegancije.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Foto: Pinterest

Povezane teme